Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bloomberg: Αναμένεται μέτρια αύξηση παραγωγής αργού από τον ΟΠΕΚ

Τα μέλη του Οργανισμού συζητούν για μία συμφωνία που θα φέρει 300.000-600.000 βαρέλια την ημέρα επιπλέον πετρέλαιο στις παγκόσμιες αγορές τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με πηγές του ειδησεογραφικού πρακτορείου.

Bloomberg: Αναμένεται μέτρια αύξηση παραγωγής αργού από τον ΟΠΕΚ

Σχετικά μέτρια αύξηση παραγωγής συζητάει ο ΟΠΕΚ, πριν τη συνεδρίασή του στη Βιέννη αυτή την εβδομάδα, σε μία προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ της Ρωσίας, που επιθυμεί μεγάλη άνοδο και της επιμονής του Ιράν, ότι δεν είναι αναγκαία μία αλλαγή.

Την ώρα που ένας συμβιβασμός δείχνει να είναι ό,τι καλύτερο, η μικρότερη ώθηση στον εφοδιασμό θα είναι λιγότερη από αυτή που αναμένουν οι επενδυτές ή ο Αμερικανός πρόεδρος.

Τα μέλη του ΟΠΕΚ συζητούν για μία συμφωνία που θα φέρει 300.000-600.000 βαρέλια την ημέρα επιπλέον πετρέλαιο στις παγκόσμιες αγορές τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Αν γίνει η συμφωνία, θα είναι μικρότερη από την αύξηση κατά 1,5 εκατ. βαρέλια που είχε προτείνει η Ρωσία. Και ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να είναι μεγαλύτερη η κίνηση από τον Οργανισμό, κατά του οποίου επιτίθεται μέσω Twitter, χρεώνοντάς του τις υψηλές τιμές του πετρελαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v