Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιαπωνία: Το BitFlyer σταματάει τη δημιουργία νέων λογαριασμών

Γιατί αναστέλλονται οι διαδικασίες για εγγραφή στη πιο δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων της χώρας. Τι προβλέπει η απόφαση της ρυθμιστικής αρχής για τους νέους χρήστες και πώς επηρεάζει και τους ήδη εγγεγραμμένους. Βουτιά κάνουν τα κρύπτο.

Ιαπωνία: Το BitFlyer σταματάει τη δημιουργία νέων λογαριασμών

To μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Ιαπωνίας, το BitFlyer, σταμάτησε να δέχεται νέους πελάτες, αφότου η αρμόδια ρυθμιστική αρχή έδωσε εντολή για βελτίωση των διαδικασιών.

Αρκετές άλλες ιαπωνικές πλατφόρμες δέχθηκαν παρόμοιες εντολές, όπως μεταδίδουν οι Financial Times. «Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι είμαστε ενωμένοι όσον αφορά την κατανόηση αυτών των σοβαρών ζητημάτων, καθώς και της σοβαρότητας που μας διακρίνει στην αντίδραση μας», τονίζει στην ιστοσελίδα του.

Προσθέτει ότι «για να βελτιωθούν τα απαραίτητα ζητήματα, προσωρινά αναστέλλεται η δημιουργία λογαριασμών για νέους πελάτες».

Το BitFlyer με έδρα το Τόκιο, έχει ανοίξει τις πόρτες του και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ μέσω θυγατρικών επιχειρήσεων. Η εντολή δόθηκε για την Ιαπωνία συγκεκριμένα, και δεν αφορά τις υπόλοιπες εταιρείες του, όπως αναφέρει.

Αφορά δε, διαδικασίες επαλήθευσης ταυτότητας των χρηστών και ως αποτέλεσμα θα προχωρήσουν σε επαλήθευση και της ταυτότητας των υπαρχόντων εγγεγραμμένων ατόμων.

To bitcoin χάνει 5,6% και φτάνει στα 6.342 δολάρια, το ethereum υποχωρεί 7,3% στα 487 δολάρια, το ripple με απώλειες 4,5% καταλήγει στα 50 σεντς, ενώ το litecoin κάνει «βουτιά»8,5% και προσγειώνεται στα 88,25 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v