Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Ο Πούτιν είναι μία χαρά

Μιλώντας σε συγκέντρωση τόνισε ότι όλοι αναρωτιούνται αν θα είναι προετοιμασμένος. «Εντελώς. Προετοιμαζόμουν για τέτοια θέματα όλη τη ζωή μου. Αυτό δεν το λένε», σημείωσε. Τι θα συζητήσει ο Αμερικανός Πρόεδρος με τον Ρώσο ομόλογο του.

Τραμπ: Ο Πούτιν είναι μία χαρά

Στα ζητήματα της εμπλοκής της Ρωσίας σε «κακόβουλη δραστηριότητα» στην Ευρώπη, στις εκλογές στις ΗΠΑ το 2016 και στις κατηγορίες ότι η Μόσχα προχωράει με απαγορευμένη πυραυλική τεχνολογία, αναμένεται να αναφερθεί ο Ντόναλντ Τραμπ στη κατ’ ιδίαν συνάντηση του με τον Ρώσο Πρόεδρο, σύμφωνα με ανώτερο κυβερνητικό αξιωματούχο που επικαλείται το MarketWatch.

Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στις 16 Ιουλίου στο Ελσίνκι, στις πρώτες τους επίσημες διμερείς συνομιλίες. Θα είναι μόνοι τους, πριν συμμετάσχουν και οι σύμβουλοι τους, αργότερα μέσα στην ίδια μέρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Την περασμένη Πέμπτη, μιλώντας σε συγκέντρωση, ο Τραμπ είπε ότι νιώθει έτοιμος για τη συνάντηση.«Λένε, αν θα είναι προετοιμασμένος ο Πρόεδρος Τραμπ και ότι ο Πρόεδρος Πούτιν ήταν στη KGB. Και το ένα και το άλλο. Ξέρετε κάτι; Ο Πούτιν είναι μία χαρά. Και είμαστε όλοι μία χαρά. Είμαστε άνθρωποι. Θα είμαι προετοιμασμένος; Εντελώς. Προετοιμαζόμουν για τέτοια θέματα όλη τη ζωή μου. Αυτό δεν το λένε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v