Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γαλλία κατά Κροατίας: Η μάχη των οικονομικών στοιχείων

Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τη Γαλλία νικήτρια, ενώ και η Goldman Sachs της δίνει προβάδισμα με 63% πιθανότητες. H οικονομική ανάπτυξη των δύο χωρών, ο δείκτης ευτυχίας, οι νέοι άνδρες και ποια είναι σε μεγαλύτερη φόρμα.

Γαλλία κατά Κροατίας: Η μάχη των οικονομικών στοιχείων

Η Γαλλία και η Κροατία θα είναι αντιμέτωπες στον τελικό του Μουντιάλ την Κυριακή, σε ένα αναπάντεχο δίδυμο που βρίσκει ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιμέτωπο με το πιο νεοεισερχόμενο.

Στην πορεία για τον τελικό, η Γαλλία έβαλε 10 γκολ και κράτησε τους αντιπάλους της χωρίς σκορ σε τέσσερα παιχνίδια. Την ίδια ώρα η Κροατία έβαλε 12 γκολ.

Σε οικονομικούς όρους, όπως σημειώνει το Bloomberg, είναι ξεκάθαρο ποια κερδίζει.



Το ερώτημα είναι: Ποιά θα κερδίσει τον αγώνα; Η Γαλλία έχει καλύτερο ιστορικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και περισσότερους νέους άνδρες ανάμεσα στους οποίους μπορεί να βρει παίκτες για την ομάδα της, αλλά δεν είναι σε τόσο μεγάλη φόρμα όσο οι Κροάτες. 

 
 
Oι Γάλλοι είναι στην 23η θέση της κατάταξης του πιο ευτυχισμένου λαού του κόσμου, ενώ οι Κροάτες στην 82η θέση. Οπως διερωτάται το Bloomberg, θα μπορούσε η κατάκτηση του Κυπέλλου, για πρώτη φορά, να φέρει αλλαγές; 


Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τη Γαλλία νικήτρια. Η ανάλυση της Goldman Sachs της δίνει προβάδισμα με 63% πιθανότητες.

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ, η Goldman προέβλεπε ότι η Βραζιλία θα κερδίσει, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε. Οπως λένε κάποιοι, η αποτυχία αυτής της πρόβλεψης, πρέπει να ληφθεί υπόψη...

Οι απαντήσεις ούτως ή άλλως θα δοθούν το απόγευμα της Κυριακής.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v