Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin: Με άλμα 4% απογειώνεται πάνω από τις 6.600 δολάρια

Η εφημερίδα Financial News στο Λονδίνο, επικαλούμενη δύο ανώνυμες πηγές, ανέφερε ότι η BlackRock έχει δημιουργήσει ομάδα από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας με στόχο να διερευνήσει τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία blockchain.

Bitcoin: Με άλμα 4% απογειώνεται πάνω από τις 6.600 δολάρια

Ενισχύεται το bitcoin τη Δευτέρα, ύστερα από αναφορές που θέλουν τη BlackRock να έχει ετοιμάσει μία ομάδα εργασίας με σκοπό να διερευνήσει τρόπους εκμετάλλευσης της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση κάνει άλμα άνω του 4%, στις 6.612 δολάρια, σύμφωνα με το Coindesk, το οποίο παρακολουθεί τις τιμές σε διάφορες πλατφόρμες ανταλλαγής.

Οι τιμές του ethereum και του ripple, δεύτερου και τρίτου μεγαλύτερου ψηφιακού asset αντίστοιχα, επίσης κινούνται ανοδικά.  Το ripple κερδίζει 3,4% στα 46 σεντς, ενώ το ethereum με άνοδο 4,1% φτάνει στα 471 δολάρια. Κέρδη 3,3% και για το litecoin, στα 81 δολάρια ενώ το monero με αύξηση 4% καταλήγει στα 128,57.

Η εφημερίδα Financial News στο Λονδίνο, επικαλούμενη δύο ανώνυμες πηγές, ανέφερε ότι η BlackRock έχει δημιουργήσει ομάδα από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, με στόχο να διερευνήσει τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία blockchain.

Οπως αναμεταδίδει το CNBC, θα εξετάσει αν πρέπει να επενδύσει σε bitcoin futures, ενώ θα δει πώς κινούνται οι ανταγωνιστές της στον συγκεκριμένο τομέα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v