Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Goldman Sachs: Άλμα 45% στα έσοδα το δεύτερο τρίμηνο

Τα έσοδα από το σταθερό εισόδημα, νομίσματα και εμπορεύματα ενισχύθηκαν, ξεπερνώντας τις προσδοκίες ενώ από τις μετοχές ήταν σταθερά, μη συμφωνώντας με τις εκτιμήσεις. Υποχωρεί 1% η μετοχή της στο premarket trading. Ο νέος CEO.

Goldman Sachs: Άλμα 45% στα έσοδα το δεύτερο τρίμηνο

Κέρδη και συνολικά έσοδα ανώτερα των εκτιμήσεων για το δεύτερο τρίμηνο ανακοίνωσε η Goldman Sachs.

Οπως μεταδίδει το MarketWatch, τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 2,35 δισ. δολάρια ή 5,98 δολάρια ανά μετοχή, από 1,63 δισ. ή 3,95 δολάρια ανά μετοχή, την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα συνολικά έσοδα ενισχύθηκαν στα 9,40 δισ. δολάρια από 7,89 δισ., ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις του FactSet για 8,70 δισ. δολάρια.

Τα έσοδα από το σταθερό εισόδημα, νομίσματα και εμπορεύματα ενισχύθηκαν 45%, ξεπερνώντας τις προσδοκίες ενώ τα έσοδα από τις μετοχές ήταν σταθερά, μη συμφωνώντας με τις εκτιμήσεις.

Τα συνολικά υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία υποχώρησαν στα 969 δισ. δολάρια στις 30 Ιουνίου από 974 δισ. στις 31 Μαρτίου.

Οι μετοχές της Goldman Sachs υποχωρούν 1% στο premarket trading, καθώς τα έσοδα από τις μετοχές δεν ήταν σε συμφωνία με τις προσδοκίες.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το CNBC, ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο David Solomon αναλαμβάνει την ηγεσία της, ως νέος CEO, στη θέση του Lloyd Blankfein.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v