Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Walmart: Αύξηση 40% στις διαδικτυακές πωλήσεις

Ο κολοσσός του λιανικού εμπορίου ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή 1,29 δολάρια, έναντι προβλέψεων για κέρδη 1,22 δολάρια. Αναβάθμισε το outlook για τα ετήσια κέρδη.

Walmart: Αύξηση 40% στις διαδικτυακές πωλήσεις

H Walmart ανακοίνωσε κέρδη και πωλήσεις τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών, καθώς οι διαδικτυακές πωλήσεις κινήθηκαν υψηλότερα σε σχέση με τα προηγούμενα τρίμηνα.

Ειδικότερα, η εταιρεία εμφάνισε κέρδη ανά μετοχή 1,29 δολάρια, έναντι προβλέψεων για κέρδη 1,22 δολάρια.

Τα έσοδα ανήλθαν στα 128,03 δισ. δολάρια έναντι πρόβλεψης 125,97 δισ. Οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 4,5%. Οι αναλυτές περίμεναν άνοδο 2,5%.

Ο κολοσσός του λιανικού εμπορίου ανέφερε πως κατέγραψε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη συγκρίσιμων πωλήσεων της τελευταίας δεκαετίας.

Εν τω μεταξύ, οι διαδικτυακές πωλήσεις πραγματοποίησαν άλμα 40% κατά τη διάρκεια του τριμήνου και η εταιρεία αναμένει μια αύξηση 40% για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τα προηγούμενα τρίμηνα, η ανάπτυξη λιανικών πωλήσεων της Walmart είχε μετριαστεί μετά από ένα άλμα 50% το τρίτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Όπως μεταδίδει το CNBC, η Walmart αύξησε και το outlook για τις πωλήσεις και τα κέρδη της χρονιάς, εξαιρουμένου του αντίκτυπο από την εξαγορά της ινδικής εταιρείας Flipkart.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v