Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ifax: Η Ρωσία θα παραδώσει τους S-400 στην Τουρκία το 2019

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκφράσει ανησυχίες, ότι η ανάπτυξη του ρωσικού συστήματος S-400 θα μπορούσε να διακινδυνεύσει την ασφάλεια του F-35. Ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι το ρωσικό σύστημα θα είναι σε θέση να το κατασκοπεύει.

Ifax: Η Ρωσία θα παραδώσει τους S-400 στην Τουρκία το 2019

H Ρωσία θα ξεκινήσει να παραδίδει το προηγμένο πυραυλικό αμυντικό σύστημα S-400 στην Τουρκία το 2019, σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου Ifax, που επικαλείται την κρατική εταιρεία εξαγωγών εξοπλιστικών συστημάτων, Rosoboronexport.

Οπως υπενθυμίζει το Reuters, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι η ανάπτυξη του ρωσικού συστήματος S-400 από την Τουρκία, θα μπορούσε να διακινδυνεύσει την ασφάλεια διάφορων αμερικανικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του F-35. Ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι το ρωσικό σύστημα θα είναι σε θέση να κατασκοπεύει το F-35.

Η Rosoboronexport είπε επίσης ότι θα γυρίσει στη χρήση τοπικών νομισμάτων στις συμφωνίες που κλείνει με ξένους εμπορικούς εταίρους, αντί να χρησιμοποιεί το δολάριο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v