Οι λάτρεις της μπύρας στην Ευρώπη στήριξαν τη Heineken

H δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο δήλωσε ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ευρώπη και την Αμερική ήταν ενθαρρυντικές. Απογοητευτικά τα αποτελέσματα σε Ασία-Ειρηνικό, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Οι λάτρεις της μπύρας στην Ευρώπη στήριξαν τη Heineken

Μεγαλύτερη από την αναμενόμενη πτώση στις πωλήσεις ανακοίνωσε η Heineken για το πρώτο τρίμηνο, με οδηγό τις απώλειες στις μεγάλες αγορές της Νιγηρίας και του Βιετνάμ. Η εταιρεία διατήρησε ωστόσο την πρόβλεψή της για αύξηση κερδών το 2023.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο δήλωσε ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ευρώπη και την Αμερική ήταν ενθαρρυντικές, με τη ζήτηση των καταναλωτών να διατηρείται καλύτερα από το αναμενόμενο.

Ωστόσο, περιέγραψε τα αποτελέσματα στην Ασία-Ειρηνικό και στην περιοχή που περιλαμβάνει την Αφρική, τη Μέση Ανατολή ως απογοητευτικά.

Η ζυθοποιία - της οποίας η ομότιτλη μάρκα είναι η μπύρα με τις κορυφαίες πωλήσεις στην Ευρώπη - είπε ότι οι συνολικοί όγκοι μπύρας μειώθηκαν κατά 3,0% την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, χαμηλότερα από τη μέση προσδοκία για πτώση 1,9%.

Η ζυθοποιία εξακολουθεί να αναμένει ότι τα λειτουργικά της κέρδη φέτος θα αυξηθούν κατά μεσαίο έως υψηλό μονοψήφιο ποσοστό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v