Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βελτίωση ετήσιων κερδών για Suzuki Motor, Sony

Η Suzuki Motor ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 80,4 δισ. γεν αλλά οι πωλήσεις παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες στα 2,57 τρισ. γεν, λόγω της υποτονικής εμφάνισης της ευρωπαϊκής αγοράς.

Βελτίωση ετήσιων κερδών για Suzuki Motor, Sony
Η Suzuki Motor ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη στο περασμένο έτος αναρριχήθηκαν 49% και ανήλθαν σε επίπεδα ρεκόρ, χάρη στις εύρωστες πωλήσεις στο εσωτερικό και τον συνεχιζόμενο δυναμισμό στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές της Ασίας.

Η 4η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 80,4 δισ. γεν στο οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο, από 53,89 δισ. γεν στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οι πωλήσεις παρέμειναν πάντως σχεδόν αμετάβλητες (+2,6%) στα 2,57 τρισ. γεν, λόγω της υποτονικής εμφάνισης της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ένας άλλος ιαπωνικός επιχειρηματικός κολοσσός, η Sony, ανακοινωσε επιστροφή σε ετήσια κέρδη για πρώτη φορά σε πέντε χρόνια, χάρη στις πωλήσεις ενεργητικών και την αποδυνάμωση του γεν.

Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 43 δισ. γεν. κατά το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο, σε σχέση με ζημία 457 δισ. στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v