Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρωτοποριακή κίνηση από τον όμιλο Υγεία

Το πρώτο οργανωμένο Κέντρο Καρδιάς στην Ελλάδα παρουσίασε ο όμιλος. Τα μεγέθη του 2016, η αισιοδοξία για τη συνέχεια και η στήριξη MIG. Τι δηλώνουν στο Euro2day.gr οι κ.κ. Αθ. Παπανικολάου και Ανδ. Καρταπάνης.

Το πρώτο οργανωμένο Κέντρο Καρδιάς στην ιδιωτική υγεία στην Ελλάδα, όπου προσφέρεται ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του συνόλου των παθήσεων της καρδιάς από την εμβρυική έως την ενήλικη ζωή, παρουσίασε χθες ο όμιλος ΥΓΕΙΑ, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής.

«Θέλαμε να παρουσιάσουμε τη σπουδαία δουλειά που ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά που επίσης συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, καθώς ο όμιλος επιμένει να επενδύει κόντρα στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης», σημείωσε ο Πρόεδρος του ομίλου ΥΓΕΙΑ Αθανάσιος Παπανικολάου, ο οποίος παράλληλα πρόσθεσε: «Οραμα του ομίλου είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών του, με στόχο αυτές να παραμένουν εφάμιλλες της υψηλότερης ποιότητας παγκοσμίως. Η ναυαρχίδα του ομίλου μας, το ΥΓΕΙΑ, είναι το πρώτο και μοναδικό Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα που έχει διαπιστευθεί σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ποιότητας Joint Commission International (JCI), την κορυφαία διαπίστευση στον κόσμο για την Ποιότητα και Ασφάλεια στις υπηρεσίες υγείας. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ο όμιλος ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να επιβεβαιώνει την κυρίαρχη θέση που κατέχει στον εγχώριο κλάδο υγείας».

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε επίσης με αισιοδοξία για το μέλλον, σημειώνοντας: «Η οικονομική κρίση δεν επηρέασε τις αποφάσεις μας στο μέτωπο των επενδύσεων. Το 2016 ήταν μια καλή χρονιά για εμάς παρά τις γενικότερες δυσκολίες. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, έχουμε τη στήριξη του μητρικού ομίλου MIG, συνεχίζουμε να επενδύουμε και είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Καρταπάνης επισήμανε τόσο τις μεγάλες «πρωτιές» του ομίλου στον τομέα της καρδιάς, όσο και τα σημερινά επιτεύγματα.

Αναφερόμενος στις επιτυχίες του παρελθόντος, στάθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη στην Ελλάδα καρδιοχειρουργική επέμβαση By-pass (1985), στην πρώτη εισαγωγή Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς το 2002, στην ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής από το Μητέρα (2008), στην πρωτοποριακή διαδερμική μέθοδο για την επιδιόρθωση της μιτροειδούς βαλβίδας, χωρίς ανοιχτό χειρουργείο, με το σύστημα Mitraclip το 2011, και στην πρώτη εμφύτευση βηματοδότη χωρίς ηλεκτρόδια το 2015.

«Προσαρμοζόμενοι συνεχώς στις νέες καινοτομίες και εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης και της τεχνολογίας, είμαστε υπερήφανοι που σήμερα μπορούμε να προσφέρουμε πολύ υψηλό επίπεδο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων καρδιάς, ανεξαρτήτως της ηλικίας των ασθενών» κατέληξε ο κ. Καρταπάνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v