Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

D. Casey: Γιατί αυξάνεται η ζήτηση για λογιστικές και νομικές υπηρεσίες

Η πρόεδρος της Alliott Global Alliance, Darsi Casey, μιλά για τις προσφερόμενες ανά τον κόσμο υπηρεσίες σε λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, καθώς και για τα ζητήματα που θα απασχολήσουν το διεθνές συνέδριο της παγκόσμιας Συμμαχίας στην Αθήνα. Αυξάνεται η ζήτηση για υπηρεσίες σε ΗΠΑ και Ελλάδα.

Το Alliott Global Alliance είναι μια παγκόσμια διεπιστημονική συμμαχία 215 δικηγορικών και λογιστικών γραφείων σε 95 χώρες του κόσμου και στην Ελλάδα δραστηριοποιείται μέσω της Kleopas Alliott.

Όλα αυτά τα γραφεία ανά τον κόσμο συνεργάζονται μεταξύ τους ανταλλάσσοντας γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες τελικά μεταφέρονται στους πελάτες τους. Αυτές τις ημέρες, διεξάγεται στην Αθήνα το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Alliott Global Alliance και έχουμε τη χαρά μιας συνέντευξης με την πρόεδρο της Συμμαχίας Darsi Casey.

«To φετινό μας συνέδριο θα δώσει έμφαση, πέρα από την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών και σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις όπως η τεχνητή νοημοσύνη, ο σχεδιασμός της διαδοχής, η αντιμετώπιση και διαχείριση του stress, καθώς και μια σειρά από projects που διεξάγονται σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές» δηλώνει η Darsi Casey.

Επισημαίνει επίσης ότι την τελευταία διετία παρατηρείται διεθνώς μια έντονα ανοδική τάση στη ζήτηση νομικών και λογιστικών υπηρεσιών που δεν έχει συναντήσει στην τριακονταετή καριέρα της, αποδίδοντάς την στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη συνταξιοδότηση πολλών εξειδικευμένων ατόμων που δεν έχουν αντικατασταθεί.

Τέλος, η Darsi Casey σημειώνει την ανάκαμψη που έχει σημειώσει η ελληνική οικονομία μετά την πανδημία, αναμένοντας μια αύξηση της ζήτησης, ανάλογη με αυτή που παρατηρείται στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v