Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΔ: Δώστε τα κλειδιά της χώρας στον Παπαδήμο

Μόνη λύση για το αδιέξοδο η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, λέει ο πρόεδρος του Σύνδεσμου Επενδυτών και Διαδικτύου, Μπάμπης Εγγλέζος. Γιατί ο Λουκάς Παπαδήμος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για πρωθυπουργός.

ΣΕΔ: Δώστε τα κλειδιά της χώρας στον Παπαδήμο
Μόνη λύση για το αδιέξοδο η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, λέει σε άρθρο του ο πρόεδρος του Σύνδεσμου Επενδυτών και Διαδικτύου, Μπάμπης Εγγλέζος.

Ο κ. Εγγλέζος υπογραμμίζει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την πρωθυπουργία, σημειώνοντας ότι χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης στην Ευρώπη σε σχέση με τους εγχώριους πολιτικούς.

Το άρθρο του κ. Μπάμπη Εγγλέζου, προέδρου του ΣΕΔ, αναφέρει τα εξής:

"Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά ακούσαμε όλοι τη συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων για Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

Μια κυβέρνηση για την οποία εγώ προσωπικά πίστεψα από την αρχή και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Με ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση ακούω ότι ο πιο πιθανός Πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, ένα πρόσωπο το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, για τις γνώσεις και το κύρος του σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Θέλω όμως να σταθώ σε ένα σημαντικό σημείο και να πω στους πολιτικούς μας αρχηγούς: ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!!!

Είναι ο μοναδικός που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο και τα επιχειρήματα που ακούγονται ότι δήθεν ο Παπαδήμος "δεν μπορεί να τα βάλει με τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί" είναι από αστεία μέχρι σκόπιμα και εκ του πονηρού....

Ο Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι ο οποιοσδήποτε. Είναι ένα πρόσωπο Πανευρωπαϊκής εμβέλειας και χαίρει εκτίμησης από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κρατών της Ε.Ε. Θα έλεγα μάλιστα ότι μπορεί να τον εμπιστεύονται περισσότερο από τους πολιτικούς μας, για τους οποίους δεν έχουν και την καλύτερη εικόνα...

Γνωρίζουν πολύ καλά από πολιτικά παιχνίδια οι εταίροι μας και έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι δεν εμπιστεύονται πλέον τους πολιτικούς μας.

Ένα πρόσωπο όμως σαν τον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο γνωρίζουν όλοι καλά από τη θητεία του στη θέση του Αντιπροέδρου της ΕΚΤ, είναι σίγουρο ότι θα τον εμπιστευθούν γιατί θα γνωρίζουν ότι μιλούν με έναν τεχνοκράτη ο οποίος δεν έχει κανένα λόγο να κάνει πολιτικά παιχνίδια.

Επιπρόσθετα δε νομίζω να θέλει κανείς να καταλήξει ο Παπαδήμος σαν τον συγχωρεμένο τον Ζολώτα, ο οποίος σαν Πρωθυπουργός της οικουμενικής κυβέρνησης το 1989 είχε πει: Παρακαλάω πότε να τελειώσει η θητεία μου να φύγω!!!

Θα το πω λοιπόν για μια ακόμα φορά:

Ας αφήσουμε τις "κλάψες" και τις "τσιριμόνιες". Δεν μας παίρνει πλέον για τίποτα. Η χώρα βρίσκεται “με το ένα πόδι στον τάφο” και η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας είναι η μοναδική λύση που μας έχει απομείνει.

Ο Λουκάς Παπαδήμος πρέπει να πειστεί να αναλάβει Πρωθυπουργός (λογικό είναι να έχει τους ενδοιασμούς του ο άνθρωπος), να τον περιβάλουν όλοι με εμπιστοσύνη και να τον βοηθήσουν τίμια και ειλικρινά στο τιτάνιο έργο που θα αναλάβει.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ έχουμε ελπίδες να γλυτώσουμε τη χρεωκοπία και τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας!!!"

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v