| Share |

Ο Τύπος της Πέμπτης








 ΧΡΗΣΤΙΚΑ 

 Real Time ΧΑ

 Λογιστικές
Καταστάσεις


 Ανακοινώσεις ΧΑ

 Τεχνική Ανάλυση

 Ιδέες της Ημέρας

 Κεφαλαιοποιήσεις

 Πακέτα

 Εύρεση Συμβόλου

Δημοσιεύθηκε: 08:50 - 24/05/12

Οι εξελίξεις από τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής, οι έλεγχοι ΣΔΟΕ σε 500 πολιτικά πρόσωπα, η δικαστική απόφαση για εφεδρεία, είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν τον Τύπο σήμερα Πέμπτη.

ΕΕ: Ραντεβού τον Ιούνιο έδωσαν οι ευρωπαίοι ηγέτες για να συζητήσουν ξανά το θέμα της ανάπτυξης και της έκδοσης ευρωομολογων, ενώ συμφωνήθηκε η έκδοση «ομολόγων έργων». Όπως αναφέρουν τα «Νέα», οι εταίροι ζήτησαν με μια φωνή την εφαρμογή των δεσμεύσεων της χώρας μας και υποσχέθηκαν ότι σε αυτή την περίπτωση θα παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στην Αθήνα, όπως ανέφεραν οι κ.κ. Ρομπάι, Μπαρόζο και Ολάντ.

Φοροδιαφυγή: Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ είναι 500 πολιτικά πρόσωπα. Σύμφωνα με την «Καθημερινή», μετά την υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, πολλοί πολίτες άρχισαν να καταγγέλλουν αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώην υπουργούς και βουλευτές και στελέχη δημοτικών επιχειρήσεων για παράνομο πλουτισμό.

Εφεδρεία: Νέα δικαστική απόφαση μπλοκάρει την εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας στο Δημόσιο σε περιπτώσεις συγχωνεύσεων φορέων, γράφει η «Καθημερινή». Συγκεκριμένα, χθες το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε να επιστρέψουν με τον παλιό μισθό στην εργασία τους 10 υπάλληλοι του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων.


Μοιραστείτε
το άρθρο
LinkedIn Facebook Twitter Σχολιάστε
παρακάτω
  
Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω






Φορολογία: Φορολογικά πρόστιμα τουλάχιστον 2,3 δισ. ευρώ έχουν μπλοκάρει σε μια επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών, η οποία συστάθηκε προ μηνών με στόχο να επιταχύνει την είσπραξη των οφειλόμενων προς το Δημόσιο, γράφει η «Καθημερινή». Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η επιτροπή δεν λειτούργησε από τότε, με αποτέλεσμα η διαδικασία προσφυγής σε αυτήν να αποτελέσει ένα ασφαλές καταφύγιο για όσους μεγαλοοφειλέτες και παραβάτες θέλουν να καθυστερήσουν την εξόφληση των οφειλών τους.

Ομόλογα: Την άμεση πληρωμή ελληνικών ομολόγων που έχει στην κατοχή του ή την παροχή εγγυήσεων ανάλογων με εκείνες που παρασχέθηκαν στη Φινλανδία, ζητά ιδιώτης επενδυτής σύμφωνα με το Bloomberg, γράφει η «Ημερησία». Ο συγκεκριμένος επενδυτής φέρεται να διαθέτει ομόλογα αξίας 500.000 ευρώ, σε ελβετικό φράγκο, οι οποίοι λήγουν τον Ιούλιο του 2013.




 Προηγούμενα άρθρα   
  Ο Τύπος της Τετάρτης 08:50 - 23/05/12  
  Ο Τύπος της Τρίτης 08:55 - 22/05/12  
  Ο Τύπος της Δευτέρας 08:35 - 21/05/12  
  Ο Τύπος της Παρασκευής 08:35 - 18/05/12  
  Ο Τύπος της Πέμπτης 08:50 - 17/05/12  
  Ο Τύπος της Τετάρτης 08:50 - 16/05/12  
  Ο Τύπος της Τρίτης 08:40 - 15/05/12  
  Ο Τύπος της Δευτέρας 08:35 - 14/05/12  
  Ο Τύπος της Παρασκευής 08:50 - 11/05/12  





Αφιέρωμα στη Νέα Γρίπη των Χοίρων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΑ


Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ιδέες για… ευλογημένα ταξίδια
Τα καλύτερα δωρεάν anti-virus για υπολογιστές και smartphones
Men in Black III: Το μαύρο τους (ξανα)πάει
Γαστρεντερίτιδα: Όσα πρέπει να ξέρετε για την επιδημία που θερίζει
15 επιστημονικές αλήθειες για… ερωτευμένους
Λογοτεχνικά Βραβεία Διαβάζω: Ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες