Σχόλιο Αγοράς Εύρεση Συμβόλου Real Time ΧΑ Real Time ΧΠΑ Στατιστικά Όλο το Ταμπλό Πακέτα Πράξεις Κεφαλαιοποιήσεις Ανακοινώσεις
Σχόλιο Αγοράς Real Time ΧΠΑ Futures Δεικτών Options Δεικτών Futures Μετοχών Options Μετοχών
NewswireΟικονομίαΑγοράΚόσμοςΕπίκαιραΕπιχειρήσεις
Σε 1' Λεπτό ΗΠΑΕυρώπηΑσίαΧρήμαΕμπορεύματαΙσοτιμίες
ΠρόσωπαΝέα/ΧρήμαΟδηγός ΑγοράςΕισαγωγές ΧΑΑμοιβαίαΑναλύσεις
My Stocks Alerts Χαρτοφυλάκια Γραφήματα Ιδέες Ημέρας Λογ. Καταστάσεις RSS
Dr. MoneyΑπόψειςΣυνεντεύξεις Manager 2day ΝΕΟ ΦάκελοιΘέματαΕπισκόπηση ΤύπουΕγερτήριο Ατζέντα
ΧαμαιλέωνΕκηβόλοςNew DealΣτρατηγικός Αναλυτής
Τελ. ενημ.: 26/10/2016 - 12:04
Δημοσιεύθηκε: 12 Ιουνίου 2013 - 08:11

Ο Τύπος της Τετάρτης

#
Η ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης για "λουκέτο" στην ΕΡΤ, τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, οι εξελίξεις από το μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων, είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν τον Τύπο σήμερα Τετάρτη.
ΕΡΤ: Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ απασχολεί τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων. «Ανατροπή σκηνικού με λουκέτο στην ΕΡΤ», γράφει η «καθημερινή», που αναφέρει ότι αποτελεί προσωπική απόφαση του Σαμαρά, παρά τη διαφωνία Βενιζέλου και Κουβέλη. Για «Πολιτική θύελλα μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ» και για «Δόγμα-Σοκ με 2.656 απολύσεις» κάνουν λόγο τα «Νέα». «Εκτέλεση με δυο θύματα προς χάριν της τρόικας», είναι ο τίτλος της «Ελευθεροτυπίας», ενώ σε «ευρύ μέτωπο στο Δημόσιο με πρώτο χτύπημα την ΕΡΤ» αναφέρεται η «Ναυτεμπορική». Για «ξαφνικό λουκέτο με στόχο μια 'μικρή' ΕΡΤ» κάνει λόγο η «Ημερησία».

Πολιτική: Σενάρια πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο πυροδοτεί η απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ, παρά τις διαφωνίες των Βενιζέλου και Κουβέλη, γράφει η «Καθημερινή».

ΔΕΠΑ: Εμμέσως πλην σαφώς, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο Ζ.Κ. Γιούνκερ, «έδειξαν» τις Βρυξέλλες ως υπεύθυνες για την αιφνίδια υπαναχώρηση της Gazprom από την διεκδίκηση της ΔΕΠΑ, γράφει η «Ημερησία».

Αποκρατικοποιήσεις: Την αναθεώρηση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων αναμένεται να ζητήσει η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, τη Δευτέρα, στη συνάντηση που θα έχει με την τρόικα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποτυχία του διαγωνισμού για τη ΔΕΠΑ, αναφέρει η «Ναυτεμπορική».

Επενδύσεις: Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η δημιουργία Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, σύμφωνα με την «Καθημερινή», που αναφέρει ότι τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο συνάντηση εκπροσώπων της γερμανικής κρατικής επενδυτικής τράπεζας, της ΕΤΕπ, του υπουργείου Οικονομικών και του οργανισμού Invest in Greece.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
euro2day.gr

© 2001 – 2016 MEDIA2DAY