Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 23 2013

Tα ΕΛΤΑ «αυξάνουν» τα ληξιπρόθεσμα προς το κράτος

Mε ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο κινδυνεύουν να καταλήξουν πολλοί φορολογούμενοι, ενώ άλλοι πολίτες διαπιστώνουν ότι δεν έχουν λάβει και επομένως δεν έχουν εξοφλήσει εγκαίρως τους λογαριασμούς του ΟΤΕ, των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και της ΔΕΗ.

Όμως, δεν φταίνε εκείνοι γι' αυτό, αλλά τα ΕΛΤΑ που δεν τους παραδίδουν εγκαίρως την αλληλογραφία.

Ανάμεσά στην αλληλογραφία που καίει είναι τα ραβασάκια της εφορίας για την πληρωμή του φόρου ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ) του 2011 και του 2012, ειδοποιήσεις για να προσέλθουν προς έλεγχο, άλλα γράμματα κ.τ.λ.

Ειδικότερα, τα ραβασάκια για τον ΦΑΠ του 2011 θα πρέπει να έχουν πληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα και δεν απομένουν πολλές μέρες.

Η μπάλα έχει πάρει τόσο τα φυσικά πρόσωπα όσο και νομικά αφού παραρτήματα τραπεζών και εταιρείες διαπιστώνουν ότι δεν έχουν λάβει αλληλογραφία για μέρες.

Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα εμφανές και επιβεβαιωμένο σε διάφορες περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής, π.χ. Παλλήνη, Πικέρμι, Νέα Μάκρη κ.α.

Όμως, δεν αποκλείεται και άλλα σημεία της Αττικής και της χώρας να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με την αλληλογραφία.

Οι καλοκαιρινές άδειες θα πρέπει να έχουν συμβάλει σε αυτό μαζί με τη μη ανανέωση της θητείας των συμβασιούχων.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα ΕΛΤΑ θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος γιατί προκαλεί προβλήματα στους πολίτες και στο κράτος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v