Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 2 2002

Πωλήσεις εταιριών τηλεφωνίας ... Door to Door!!

Οι μεγάλες προσδοκίες στο χώρο των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας φαίνεται οτι αρχίζουν ήδη να ...περικόπτονται δραστικά, τουλάχιστον σε οτι αφορά στους μικρότερους ”παίκτες”.

Ο ανταγωνισμός είναι κυριολεκτικά αδυσώπητος καθώς όλοι οι ”εναλλακτικοί” (σ.σ. του ΟΤΕ) προμηθευτές, παλεύουν για την ίδια ”πίτα” έχοντας ,μάλιστα να αντιμετωπίσουν και την είσοδο (από την...πίσω πόρτα) των μεγάλων παικτών της ...κινητής τηλεφωνίας.

Ετσι κάποιοι που νόμιζαν οτι θα πιάσουν την ”καλή”, χωρίς πολύ κόπο και χρήμα, (δηλαδή τις απαραίτητες επενδύσεις υποδομής) άρχισαν ήδη να κτυπούν ...πόρτες, προκειμένου να φύγουν όσο είναι καιρός από τη μέση.

Πάντως, μεταξύ αυτών που ακούγεται οτι είναι στη διαδικασία πώλησης της εταιρίας τους και μάλιστα με τη διαδικασία του ... Door to Door, όπως λένε οι κακές γλώσσες, φέρεται να είναι και ”ηχηρό” όνομα σχετιζόμενο με το εξωτερικό!

Το πιο ”ωραίο” όμως είναι οτι άρχισαν και τα... κανόνια, σε ότι αφορά τις οφειλές προς τον ίδιο τον ΟΤΕ. Τουλάχιστον σε μία περίπτωση το ... ”δάγκωμα” φέρεται να ανέρχεται σε 2 δισ. δρχ(!), ενώ πολλά ακούγονται και για τη συνέχεια...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v