Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 13 2006

Μια ”Εθνική” τριάδα στη... Ν. Υόρκη!!!

Το ”μικρός είναι ο κόσμος” είναι ίσως η πιο σοφή λαϊκή διαπίστωση που έχουμε ακούσει:

Συναντήθηκαν λοιπόν τις προάλλες στη Ν. Υόρκη ο πρόεδρος της Εθνικής, κ. Τ. Αράπογλου (που ήταν εκεί για να εξηγήσει στους θεσμικούς επενδυτές το deal με τη Finansbank) με τον κ. Σ. Καπράλο, που βρισκόταν στην αμερικανική μεγαλούπολη για να προωθήσει τη Σοφοκλέους (άντε, και την ΕΧΑΕ), στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν (εντελώς τυχαία).

Μια που είναι και φίλοι και (κυρίως) Ολυμπιακοί είπαν να πάνε το βράδυ για φαγητό οι δυο τους και να τα πούνε.

Και στο εστιατόριο που πήγαν έπεσαν πάνω στον Απ. Ταμβακάκη (διευθ. σύμβουλο της Lamda Development) που δειπνούσε μετά της συζύγου του.

Ο Ελληνας σερβιτόρος που μας έστειλε... SMS λησμόνησε να μας πει αν κάθισαν και οι τέσσερις μαζί.

Και να σκεφθεί κανείς ότι αμφότεροι οι κ. Καπράλος και Ταμβακάκης είχαν διατελέσει υποδιοικητές στην Εθνική, της οποίας διοικητής είναι σήμερα ο κ. Αράπογλου.

Μικρός είναι ο κόσμος, όντως…

Υ.Γ.: Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι το... κλέψαμε από την πιο lifestyle στήλη του Ιοβόλου (ξέρετε τώρα, Ν. Υόρκη, ακριβά εστιατόρια, το φόρτε του). Έλα, όμως, που σε αντάλλαγμα εκείνος έχει κάτι... γενικότερου ενδιαφέροντος.

Ιδίως αν είστε διαφημιστής, ή -μάλλον το κυριότερο- διαφημιζόμενος με έμφαση στην τηλεόραση (τύφλα να ’χει η... AGB, που λένε), τότε επιβάλλεται να κάνετε ένα ”κλικ” στον ”Ιοβόλο”, από την πρώτη σελίδα του in2life.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v