Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 5 2002

ΟΤΕ: Ανασχηματισμός με μπόλικη .... οικολογία

Η ”ομάδα Μανασή” και οι λεγόμενοι ”μή παραδοσιακοί ΟΤΕτζήδες” φαίνεται ότι κερδίζουν τη μάχη της επόμενης ημέρας στον Οργανισμό, καθώς οι επερχόμενες αλλαγές φαίνεται ότι θα αποβούν επωφελείς για τις συγκεκριμένες ομάδες.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν, ότι την ερχόμενη Τετάρτη ο Λ. Αντωνακόπουλος θα ανακοινώσει στο Δ.Σ. του ΟΤΕ τις αλλαγές σε προσωπα και θέσεις.

Οι αλλαγές μοιάζουν πολύ με ανασχηματισμό της κυβέρνησης Σημίτη, καθώς λίγα (ίσως και κανένα) νέα πρόσωπα πρόκειται να μετάσχουν στη διοικητική ομάδα, τόσο της εταιρίας, όσο και του ομίλου, με μοναδική ίσως παρέκκλιση τον εμπορικό τομέα που αναδιαρθρώνεται και πιθανόν να χρειαστεί έξωθεν βοήθεια.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η πολυθρύλητη ”πολιτική τραπεζών” φαίνεται ότι ασπάζεται το γνωστό οικολογικό σύνθημα ”ανακύκλωση τώρα!”

Σε πρώτη φάση και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Δ. Κουβάτσος (Οικονομικός Διευθυντής) και ο Ε. Μαρτιγόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος Cosmote) φαίνεται να είναι οι πλέον ευνοημένοι, καθώς διατηρούν τις θέσεις τους, ενώ αναλαμβάνουν και τη γενικότερη εποπτεία των τομέων τους σε οικονομικά θέματα και θέματα κινητής τηλεφωνίας αντίστοιχα.

Στη θέση του παραμένει φυσικά και ο Γ. Σκαρπέλης, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος αυτού που θα πάρει το ”χρίσμα” για την διοίκηση του πυλώνα της ”Ν. Οικονομίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v