Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 23 2006

Ξυλεμπορία: Ένα... ειδύλλιο σε εξέλιξη!

Σε εντατικές επαφές βρίσκονται αυτό το διάστημα οι νέοι μέτοχοι που απέκτησαν το 28,8% της Ξυλεμπορία, δηλαδή η εταιρία Interwood, με τους παραδοσιακούς μετόχους της εισηγμένης εταιρίας, προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα αμοιβαίας και αποδοτικής συνεργασίας, η οποία θα μπορούσε να λάβει και το χαρακτήρα συνένωσης των δύο εταιριών.

Όπως ανέφερε έγκυρη πηγή με χαρακτηριστικό τρόπο, σε εξέλιξη βρίσκεται ”ένα… φλερτ το οποίο θα μπορούσε υπό τις κατάλληλες συνθήκες να εξελιχθεί σε γάμο”.

Η πλευρά της Ιnterwood (πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία εισαγωγής και εμπορίας στη χώρα μας), λένε οι ίδιες πληροφορίες, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για την υπάρχουσα διοικητική κατάσταση της Ξυλεμπορία, ενώ πιστεύει ότι θα προκύψουν μεγάλες συνέργειες και προοπτικές από μία συνένωση μεταξύ των δύο εταιριών.

Η Interwood ελέγχεται από την οικογένεια του γνωστού εφοπλιστή Πέτρου Παππά (η εταιρία διοικείται από τον γαμπρό του κ. Γιώργο Γεράρδη, ενώ μέτοχος είναι και ο πατέρας του), ενώ άριστες, όπως μαθαίνουμε, είναι και οι σχέσεις της οικογένειας με τον σημερινό πρόεδρο του Χρηματιστηρίου, Σπύρο Καπράλο!

Ο οποίος, όμως, δεν έχει καμία εμπλοκή στην εισηγμένη εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v