Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 10 2002

Ενας ”μεταρρυθμιστής” αξίζει… 1.000 λέξεις!

Σε πειρασμούς… μεταρρύθμισης φαίνεται να μπαίνει o πρόεδρος των ΗΠΑ, ο αξιοσέβαστος κ. Τζ. Μπους. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ προανήγγειλε τη στροφή της αμερικανικής οικονομίας προς την... ηθική.

Ο πλανητάρχης ίσως προκάλεσε συγκίνηση στο ακροατήριο τονίζοντας πόσο πολύ στηρίζεται το αμερικανικό έθνος στη διαφάνεια και την ακεραιότητα, κάτι που ο ίδιος φαίνεται να θεωρεί ως… αντράνταχτο επιχείρημα για να επιτύχει μεγαλύτερη ευσυνειδησία εκ μέρους των διευθύνοντων συμβούλων.

Ο χαμαιλέοντας, αν και επ’ ουδενί μπορεί να διεκδικήσει αμερικανικές ρίζες, παραδέχεται τη συγκίνησή του και φλερτάρει με την πιθανότητα να προτείνει τον ίδιο άξονα κυβερνητικής σκέψης και στους ημετέρους αρμοδίους!

Για τις δημοσιογραφικές βολές που θέλουν τον ίδιο τον πρόεδρο Μπούς αναμεμειγμένο σε πώληση μεγάλου αριθμού μετοχών, κατόπιν inside information, δεν ακούστηκε πάντως … ούτε κουβέντα.

Α, και μιλώντας για... κουβέντες, τις 3.000 έφτασαν οι λέξεις που εκφώνησε ο ”υιός του πατέρα”, εκ των οποίων όμως μόνον οι 1.000 ήταν διαφορετικές μεταξύ τους…

Κουράγιο Jr! Το δύσκολο θα είναι να τις γράφεις μόνος σου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v