Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 15 2013

Το ΥΠΕΚΑ, το σίριαλ της μετακόμισης και η… Αρχιεπισκοπή

Το ΥΠΕΚΑ, το σίριαλ της μετακόμισης και η… Αρχιεπισκοπή

Όσοι πιστέψατε πως τελείωσε το σίριαλ με τη μετακόμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο θα πήγαινε στο κτίριο που στέγαζε στο παρελθόν το Μινιόν και τώρα λέγεται πως θα πάει στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως, που φιλοξενούσε το υπουργείο Παιδείας, είστε γελασμένοι.

Μετά το ναυάγιο της πολυδιαφημισμένης συμφωνίας για μετεγκατάσταση στο Μινιόν, η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ ανακοίνωσε πως ο Γ. Μανιάτης έστειλε επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο με την οποία τον ενημέρωσε πως οι υπηρεσίες του υπουργείου βλέπουν θετικά τη μετακόμιση στη Μητροπόλεως.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες της Αρχιεπισκοπής δεν βλέπουν καθόλου θετικά την απαίτηση του ΥΠΕΚΑ για πλήρη ανακατασκευή του κτιρίου με δικά τους έξοδα.

Στελέχη της αγοράς ακινήτων στοιχηματίζουν πως δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία με τους όρους που θέλουν στο υπουργείο κυρίως επειδή απαιτούνται σημαντικά κεφάλαια για τις επισκευές.

Η Εκκλησία είχε προχωρήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια σε διαγωνισμό για τη μίσθωση του κτιρίου της οδού Μητροπόλεως, χωρίς να υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον εξαιτίας της κρίσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v