Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 10 2014

Πειραιάς: Άρωμα… Εθνικού στο ψηφοδέλτιο του Μώραλη!

Πειραιάς:  Άρωμα… Εθνικού στο ψηφοδέλτιο του Μώραλη!

Εκτός από «σφραγίδα» Ολυμπιακού, το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, φαίνεται να έχει και... άρωμα του Εθνικού Πειραιά.

Ενδεικτικό είναι το περιεχόμενο συνέντευξης του προέδρου του πειραϊκού συλλόγου κ. Σπύρου Αγγελόπουλου στο «Φως».

«Δεν ξέρει ο πολύς κόσμος ότι στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη υπάρχουν άνθρωποι του Εθνικού και με παρότρυνση μας. Εκτός από Εθνικός είμαι και Πειραιώτης, η οικία μου είναι στον Πειραιά, το γραφείο μου το ναυτιλιακό είναι στον Πειραιά, οι οπαδοί του Εθνικού είναι επίσης στον Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε ,όπως μου μεταφέρανε άνθρωποι από την παράταξη του κ. Μώραλη, στον Δήμο Πειραιά ψηφίζουν 15.000 Εθνικοί...

Εγώ δεν θα κρίνω υποψήφιους, ούτε ο Εθνικός είναι μαγαζί κανενός, ώστε να δώσω γραμμή στον κόσμο. Όμως μπορώ να πω ότι οι προτάσεις που έχει κάνει ο κ,. Μώραλης είναι και ρεαλιστικές και σημαντικές.

Δικοί μας πρωτοκλασάτοι αθλητές (Σκαφτούρος, Αντωνάκου) έχουν μπει στο ψηφοδέλτιο Μώραλη, ενώ και στο ψηφοδέλτιο του κ. Μιχαλολιάκου υπάρχουν Εθνικοί. Εύχομαι από αυτή τη διαδικασία να βγει ο Πειραιάς νικητής και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να μην πετάξουμε όσα καλά έχουν γίνει στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια»...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v