Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 15 2014

Καμίνη και ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν οι «μπούκηδες»

Καμίνη και ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν οι «μπούκηδες»

Απόδοση αντίστοιχη μιας νίκης της Μπαρτσελόνα επί του... Εργοτέλη δίνει η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, στις εταιρίες που δέχονται στοιχήματα για τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ειδικότερα, σε γνωστό γραφείο στοιχημάτων, η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές αποδίδει 1,36 (ποντάρεις 1€ για να πάρεις 1,36), ενώ εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα αποδώσει 2,7.

Όποιος τολμηρός βλέπει επικράτηση άλλου κόμματος μπορεί να ποντάρει στην επιλογή «άλλος» που αποδίδει... 34.

Σε διαφορετικό γραφείο στοιχημάτων, βρήκαμε τηνΝέα Δημοκρατία στο 2,14 και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 1,55. Στο 10 η απόδοση για επικράτηση της Χ.Α., ενώ τρελές»αποδόσεις δίνουν τα πονταρίσματα στο Ποτάμι και στο ΚΚΕ (150), στη ΔΗΜΑΡ και τους ΑΝΕΛ (250), ενώ η Ελιά έχει απόδοση 500.

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, έτερο στοιχηματικό γραφείο έχει ως φαβορί για τον Δήμο της Αθήνας τον Γιώργο Καμίνη, με απόδοση 1,2.

Συμπαθητική η απόδοση για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, στο 3,15, ενώ 4,2 αποδίδει επικράτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, 13 για νίκη του Ηλία Κασιδιάρη και 15 για νίκη του Νικήτα Κακλαμάνη.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, απόλυτο φαβορί ο Γιάννης Μπουτάρης, με απόδοση 1,3 ενώ ακολουθεί ο Σταύρος Καλαφάτης με 2,9 και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης με 15.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v