Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 2 2002

Τα... ”πακετάκια” του ομίλου Αλλαμανή

Ιδιαίτερα αυξημένος χθες ο όγκος συναλλαγών στις μετοχές του ομίλου Αλλαμανή και έκδηλες οι πιέσεις. Σε ό,τι αφορά στην κατασκευαστική του ομίλου, την ΑΛΤΕ, έγιναν και δύο μεγάλα πακέτα από 325.000 τεμάχια το καθένα στην τιμή του 1,85 ευρώ, ενώ η μετοχή έκλεισε με απώλειες 4,59% (που συνιστά νέο χαμηλό έτους) και συνολικό όγκο 932.260 τεμάχια.

Με δεδομένη την ανακοίνωση της ”μαμάς” ALFA ALFA ότι προτίθεται να πουλήσει το 9% της ΑΛΤΕ, εικάζεται ότι τα... πακετάκια αυτά αφορούν στη συγκεκριμένη προαναγγελία, η οποία περιλαμβάνει συνολικά περίπου 3.568.000 μετοχές μέσα σε διάστημα δύο μηνών!!

Πακέτο, ωστόσο, της τάξεως των 92.500 τεμαχίων πραγματοποιήθηκε και στην ΕΣΧΑ, στην τιμή των 13 ευρώ. Η μετοχή έκλεισε με απώλειες 3,96% και συνολικές συναλλαγές 99.160 τεμαχίων.

Τέλος η... ”μαμά” ALFA ALFA έκλεισε με απώλειες 3,13% (ελάχιστα πάνω από το χαμηλό έτους) και συναλλαγές... 400.000 τεμαχίων, χωρίς... πακέτα. Εν ολίγοις, εξαιρετικά έντονη η... κινητικότητα.

Υ.Γ. Ο Χαμαιλέων σημειώνει τη χθεσινή ανακοίνωση της ALFA ALFA ότι εφεξής υπεύθυνος εταιρικών ανακοινώσεων και εν γένει εκπροσωπήσεως της εταιρίας στο ΧΑΑ θα είναι ο κ. Δ. Κόκκαλης στη θέση του κ. Χατζηκόκκινου και υποθέτει, ότι ο τελευταίος μάλλον παραιτήθηκε της θέσεως του οικονομικού διευθυντή του ομίλου και οδεύει, ως λένε οι πληροφορίες, προς τον ΔΟΛ.

Άραγε ο κ. Κόκκαλης θα αναλάβει και οικονομικός διευθυντής του ομίλου, ή μήπως όχι; Η θέση σίγουρα προσφέρει έντονες... συγκινήσεις, με δεδομένη την έκθεση του ομίλου σε σωρεία άκρως συναρπαστικών δραστηριοτήτων, αλλά και γεωγραφικών περιοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v