Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 13 2007

ΔΕΗ:Καημένε Αθανασόπουλε, τι σου ’μελλε να πάθεις

”Φως στο βάθος του τούνελ” βλέπει για πρώτη φορά στη ΔΕΗ η JP Morgan, αλλά… από το 2009 και μετά!

Ως προς τα άλλα, ο διεθνής οίκος συστήνει ”underweight” για τη μετοχή, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στα δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Π. Αθανασόπουλο να εγκαταλείπει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και να περιορίζεται σε αυτήν του προέδρου.

Αν συμβεί και αυτό, τότε ο αντικαταστάτης του κ. Αθανασόπουλου θα είναι ο τέταρτος διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης μόλις σε δύο περίπου χρόνια!

Πιο αργά αλλάζουν τους προπονητές τους οι ποδοσφαιρικές ομάδες…

Όσο για τις προσδοκίες που είχαν αρχικά καλλιεργηθεί στο όνομα του –πραγματικά άξιου, σύμφωνα τουλάχιστον με το ”ηχηρό” βιογραφικό του- κ. Αθανασόπουλου, οι αναλυτές έχουν αρχίσει ήδη να κρατούν… μικρότερο καλάθι.

Για παράδειγμα, στο πρόσφατο teleconference δεν ειπώθηκε κάτι το χειροπιαστό και το ουσιαστικό σχετικά με τις κινήσεις περικοπής κόστους.

Γιατί το περυσινό αντίστοιχο πρόγραμμα ούτε καν το θυμάται κανένας.

Ούτε κουβέντα δεν ειπώθηκε επίσης για το περίφημο πρόγραμμα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της ΔΕΗ, για το οποίο τόσο πολλά είχαν ακουστεί το περυσινό καλοκαίρι.

Όσο για τις τιμές ρεύματος των λιανικών καταναλωτών τον προσεχή Σεπτέμβριο, οι αναλυτές φοβούνται ότι –λόγω και του προεκλογικού 2007- θα είναι στα όρια του πληθωρισμού, ή και λίγο χαμηλότερες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v