Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 18 2014

Σφηνάκια για Μαΐλλη, Groupama και τα... διόδια στην Αμφίπολη

Σφηνάκια για Μαΐλλη, Groupama και τα... διόδια στην Αμφίπολη

ΜΑΪΛΛΗΣ: Η χθεσινή ήταν η τελευταία συνεδρίαση διαπραγμάτευσης. Σήμερα, 18/11, είναι η ημέρα παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών. Τη Δευτέρα, 24/11, η HIG 46 θα αποκτήσει τις μετοχές, οπότε, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα είναι κυρία του 100% των μετοχών της εταιρείας.

Η Μαΐλλης θα προχωρήσει αμέσως μετά σε έκτακτη γενική συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσει τη διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α., με στόχο να υποβληθεί η σχετική αίτηση διαγραφής, στην Ε.Κ., εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Η έγκριση από την Ε.Κ. αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου, χωρίς καθυστέρηση, αφού η διαδικασία είναι πλέον καθαρά τυπική.

 

GROUPAMA: Ξεκίνησε η διάθεση της νέας σειράς του επενδυτικού προγράμματος «Groupama Pearl - Ιανουάριος 2015» από τη γνωστή ασφαλιστική εταιρεία, με προστασία κεφαλαίου και δυνατότητα υψηλής απόδοσης (επηρεασμός αυτής από την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη Eurostoxx-50).

 

ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Μπορεί η είδηση για τους 13 νέους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό και τους κάθετους άξονες να πέρασε σχετικά στα ψιλά, αλλά στο υπουργείο Υποδομών κινητοποιήθηκαν λόγω... Αμφίπολης.

Χρειάστηκε δεύτερη, συμπληρωματική, ανακοίνωση του υπουργείου, ώστε να πείσει τους πολίτες πως ο νέος σταθμός διοδίων, μεταξύ Ασπροβάλτας και Κερδυλλίων, δεν θα ονομαστεί Σταθμός Διοδίων Αμφίπολης όπως αναφέρονταν αρχικά!

Αρκετοί πάντως προσπαθούν να καταλάβουν γιατί χρειάζονται μετωπικοί σταθμοί διοδίων αφού θα εφαρμοστεί αναλογικό σύστημα από το 2017 και οι οδηγοί θα πληρώνουν στην έξοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v