Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 19 2007

”Σφηνάκια” για Γκρίσιν και... πολύχρωμα ομόλογα

-Με ρυθμούς… ”τούρμπο” λένε οι πληροφορίες της στήλης ότι θα αυξηθούν κατά το α΄τρίμηνο του 2007 τα μεγέθη της ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ. Μιλάμε για αύξηση τζίρου στην περιοχή του 120% με αύξηση προ φόρων κερδών της τάξεως του 140%, για την μητρική εταιρία.

Στα δε ενοποιημένα αποτελέσματα (περιλαμβάνουν και τις real estate business στη Βουλγαρία) η αύξηση των κερδών προ φόρων θα είναι στην περιοχή του… 350%!

-Αρχίζει να ξεθωριάζει η θεωρία των… ”μπλε” ομολόγων. Ως γνωστόν το χρήμα (και η… λαμογιά) δεν έχουν χρώμα. Διακριτικά το γράφει η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφλαιαγοράς, αλλά οι… χρονολογίες τα λένε όλα.

Στην υπόθεση της Ακρόπολις, ανακαλύφθηκαν ”φουσκωμένες” τιμές πώλησης σε Ταμεία, το 2002 αλλά και το 2003, όταν κυβέρνηση και διοικητές Ταμείων ήταν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Όχι ότι υπήρχε και κανείς που να πιστεύει ότι οι διοικήσεις των Ταμείων δούλευαν τότε… ρολόι και χάλασαν μετά το 2004.

Αυτό είναι το πρόβλημα . Η λαμογιά στη χώρα μας είναι… πολύχρωμη!

-Απόντων των κ.κ. Δαβερώνα και Παπαριστείδη (όπως και του κ. Παντελάκη που έτσι κι αλλιώς παραιτήθηκε και βρισκόταν στο εξωτερικό), συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΜΕΧΑ, καθώς οι 4 ψήφοι που ήταν όλες προς την ίδια ”κατεύθυνση”, επαρκούσαν για πλειοψηφία.

Να δούμε αν τώρα θα επικρατήσει κάποια ηρεμία, ή θα έχουμε κι άλλες... αναταράξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v