Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 29 2014

Οι βοήθειες της ΕΤΕ σε μικρομεσαίους και ο πλειστηριασμός για Νεοχημική

Οι βοήθειες της ΕΤΕ σε μικρομεσαίους και ο πλειστηριασμός για Νεοχημική

ΕΤΕ- Μικρομεσαίες: Ένα μεγάλο πρόβλημα επιδιώκει να αντιμετωπίσει το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν Εθνική και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν, ότι από τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρειάστηκαν τραπεζικό δανεισμό κατά την περίοδο της κρίσης, το 34,5% θεωρεί απαγορευτικούς τους όρους πρόσβασης στη χρηματοδότηση, ενώ οι μισές σχεδόν επιχειρήσεις (47,1%) θεωρούν ότι τα χαμηλότερα επιτόκια θα διευκόλυναν την πρόσβασή τους στον τραπεζικό δανεισμό.

Προκειμένου να «θεραπεύσει» το παραπάνω πρόβλημα η Εθνική θα αξιολογεί βιωσιμότητα των επενδυτικών σχεδίων και θα παρέχει συμβουλές για την στόχευση των επενδύσεων σε προϊόντα/υπηρεσίες που διασφαλίζουν την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Νεοχημική: Νέο δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την πώληση του συνόλου του ενεργητικού της υπό εκκαθάριση εταιρείας Νεοχημική προωθεί η PriceWaterhouseCoopers που τρέχει την εκκαθάριση της εταιρείας.

Οι σφραγισμένες έγγραφες δεσμευτικές προσφορές υποβάλλονται στις 18 Δεκεμβρίου στα γραφεία της PriceWaterhouseCoopers με ταυτόχρονη κατάθεση εγγυητικής επιστολής ποσού 100 χιλ ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v