Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 29 2015

«Mπηχτές» με... πολιτικό savoir vivre

«Mπηχτές» με... πολιτικό savoir vivre

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη τήρησε χθες χαμηλούς τόνους απέναντι στους προκατόχους της, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής, χωρίς να λείψουν οι αιχμές.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου, νέος αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που πλέον υπάγεται στο υπερυπουργείου του Π. Λαφαζάνη, αναφέρθηκε ευγενικά στο ημιτελές έργο που αφήνει η προηγούμενη ηγεσία του ΥΠΕΚΑ σε μέτωπα όπως το κτηματολόγιο, οι δασικοί χάρτες και η χωροταξία.

Ο νέος υπουργός μίλησε για πολιτικό πολιτισμό που επιβάλλει την παράδοση - παραλαβή σε κλίμα θετικό, σε κλίμα κατανόησης, για να κατεδαφίσει στη συνέχεια ολόκληρο το σχεδιασμό της προηγούμενης ηγεσίας για το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας κ.λπ.

Ευτυχώς, πάντως, ο απερχόμενος υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης δε χρειάστηκε να διαβάσει και τις 47 σελίδες του υπομνήματος που παρέδωσε στον Π. Λαφαζάνη για το έργο που επιτέλεσε. Διάβασε, πάντως, περί τις 4...

Τόσο ο Γ. Μανιάτης, όσο και ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς δεν θα βρίσκονται στη νέα Βουλή αφού δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v