Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 2 2007

Καλπίνης - Σίμος: Το επόμενο βήμα διεθνοποίησης

Έτοιμη για το επόμενο βήμα ”διεθνοποίησης” είναι, όπως πληροφορείται η στήλη, η Καλπίνης - Σίμος, η οποία προ ημερών έκλεισε συμφωνία για joint venture στα Βαλκάνια με την Corus, θυγατρική του μεγάλου ινδικού ομίλου Tata Steel, μια συνεργασία που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό έχει σημαντικό ειδικό βάρος για την ελληνική εισηγμένη και τις προοπτικές της.

Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, λένε τώρα οι συνήθως πολύ έγκυρες πηγές μας (άλλωστε η στήλη σας προειδοποίησε έγκαιρα και για τη συνεργασία με τους Ινδούς), θα έχουν ολοκληρωθεί πλήρως οι διαδικασίες μέσω των οποίων η Καλπίνης - Σίμος θα αποκτήσει στο μετοχολόγιό της παρουσία αρκετών –και ισχυρών- ξένων χαρτοφυλακίων.

Και έπεται συνέχεια…

Υ.Γ.: Τα αναγραφόμενα την περασμένη Παρασκευή σε ημερήσια οικονομική εφημερίδα περί road show της εταιρίας το οποίο θα γινόταν τη Δευτέρα που μας πέρασε, στο Λονδίνο, μέσω τραπεζικής ΑΧΕ, δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα.

Τουναντίον, στην περίπτωση της συγκεκριμένης εισηγμένης, κομβικό ρόλο παίζει γνωστή ΜΗ τραπεζική χρηματιστηριακή. Η οποία τα τελευταία χρόνια έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη κάποιων από τα… ”αστέρια” του ταμπλό!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v