Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 29 2002

Stabilton: Αλλος... χρωστάει κι’ άλλος... πληρώνει

Ηταν το ... κλίμα, τό ’φαγε και ο ... γάϊδαρος και ... Ε, τί και; Δεν είναι λίγο παράξενο από το πουθενά να εμφανίζονται προσωπικοί δανειστές του εκδότη κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και να διεκδικούν περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στην ιδιοκτησία της εισηγμένης, συμφερόντων του ιδίου, εταιρίας Stabilton;

O άρτι αφιχθείς από τις καλοκαιρινές του διακοπές ”Χαμαιλέων” είναι σε θέση να γνωρίζει (επακριβώς) πρόσωπα και πράγματα για το επαπειλούμενο ”πλιάτσικο” των περιουσιακών στοιχείων της Stabilton και είναι αποφασισμένος να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι αρχής γενομένης από σήμερα.

Επεισόδιο 1ο: Ποιά εταιρία για λογαριασμό πολυσυζητημένου επιχειρηματία - παλαιόθεν ένθερμου θιασώτη του δημοσιογραφικού και εκδοτικού εγχειρήματος του ”Επενδυτή” και εξ αυτού του λόγου χρηματοδότη του κ. Ανδρουλιδάκη - προχώρησε σε προσημείωση ακινήτου της Stabilton (κάπου εκεί στην περιοχή του Ρέντη), παρότι δεν είχε εμφανή και αποδεδειγμένη σχέση συναλλαγών με την εισηγμένη εταιρία;

Οι πληροφορίες του ”Χαμαιλέοντος” αναφέρουν τα εξής: α) Η εταιρία που προχώρησε στην προσημείωση του ακινήτου αξιοποίησε προς τον σκοπό αυτό μία προσωπική επιταγή του κ. Ανδρουλιδάκη, εν είδει επιστροφής μέρους της οφειλής του εκδότη προς τον επιχειρηματία φίλο και χρηματοδότη ... Αλλά, ως εκ θαύματος, η επιταγή είχε οπισθογραφεί από στελέχη των εταιριών του κ. Ανδρουλιδάκη και έφερε και τις σφραγίδες των εταιριών. Με απλά λόγια, το προσωπικό του χρέος ο κ. Ανδρουλιδάκης το μετέφερε στις πλάτες των εταιριών του.

β) Το ακίνητο που προσημειώθηκε ήταν έτοιμο να πωληθεί και το προϊόν της πώλησης- ένα ικανό ποσό χρημάτων- θα πήγαινε σε αποπληρωμή συγκεκριμένων υποχρεώσεων της εισηγμένης, σύμφωνα με σχέδιο που είχε συμφωνηθεί από κοινού από την πλευρά του κ. Ανδρουλιδάκη και από την πλευρά των τραπεζών.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Κι αύριο μέρα είναι...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v