Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 3 2015

Σφηνάκια για διοικητικές αλλαγές στη Σελόντα και την υπόθεση ΕΝΚΛΩ

Σφηνάκια για διοικητικές αλλαγές στη Σελόντα και την υπόθεση ΕΝΚΛΩ

ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: Με άρθρο τους στην «Καθημερινή», οι κ.κ. Γ. Μουσουλίδης και Κ. Λαπαβίτσας, αναφερόμενοι στο ζήτημα της επαναλειτουργίας της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, σημειώνουν μεταξύ άλλων:

Πρώτον, ότι «τα πρώτα σημάδια μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά» και
δεύτερον, πως «αυτά που απαιτούνται είναι πολιτικό θάρρος και σχέδιο για την αναγέννηση της βιομηχανίας. Ας κινηθεί επιτέλους η κυβέρνηση».

Το παράδοξο είναι πως το συγκεκριμένο εγχείρημα της επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ το είχε υιοθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του επταμήνου Φεβρουαρίου-Σεπτεμβρίου.

Και πως όσο και αν τα άτομα άλλαξαν (π.χ. αντικατάσταση του κ. Γιάννη Τόλιου από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας), το θέμα περιλαμβανόταν στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, πριν ο αλέκτωρ...

 

ΣΕΛΟΝΤΑ: Μετά την αποχώρηση του ιδρυτή της εταιρείας κ. Γιάννη Στεφανή από το διοικητικό συμβούλιο των Ιχθυοτροφείων Σελόντα, εντείνεται η φημολογία για περαιτέρω αλλαγές στον όμιλο.

Ακούγεται λοιπόν το σενάριο της αποχώρησης και του σημερινού διευθύνοντος συμβούλου, κ. Γιάννη Ανδριανόπουλου.

Κυκλοφορούν μάλιστα και κάποια ονόματα, που φέρονται ως αντικαταστάτες του σημερινού CEO, και κυρίως αυτό του κ. Μιχάλη Παναγή, που έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε δύο πρώην εισηγμένες εταιρείες (αποχώρησαν από το ταμπλό μέσω δημόσιων προτάσεων).

ΥΓ: Για την 25η Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων των Ιχθυοτροφείων Σελόντα, με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v