Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 12 2015

Με γερή... συρμαγιά ξεκίνησε η Alpha το book building

Με γερή... συρμαγιά ξεκίνησε η Alpha το book building

Ισχυρή δυναμική πριν ακόμη... ανοίξει το βιβλίο προσφορών φαίνεται πως είχε η προσφορά νέων μετοχών της Alpha Bank μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε θεσμικούς και άλλους ειδικούς επενδυτές.

Όπως πληροφορείται η στήλη, πέραν των υφιστάμενων μεγαλομετόχων, όπως το Qatar και η Wellington, έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής εκδηλώθηκε και από τρία-τέσσερα μεγάλα επενδυτικά ονόματα.

Η είσοδός τους θα συμβάλει καθοριστικά στην κάλυψη του στόχου άντλησης 1,66 δισ. ευρώ, ενώ σε επίπεδο εντυπώσεων θα λειτουργήσει ως ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης για την τράπεζα και την ελληνική οικονομία.

Την ίδια στιγμή, ισχυρό ενδιαφέρον εκδηλώνεται και από εγχώριους επενδυτές, όπως αναφέρουν ακόμη και χρηματιστηριακές που δεν συμμετέχουν στο σχήμα.

Με τέτοια... συρμαγιά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η Alpha να μπει στον πειρασμό να πάρει τελικά κάτι παραπάνω από 1,66 δισ. ευρώ.

ΥΓ. Η δυναμική που δημιουργεί το βιβλίο της Alpha και η οποία εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί από την αντίστοιχη κίνηση της Eurobank, ίσως δημιουργήσει βοηθητικό momentum και για τις άλλες δύο τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v