Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 11 2007

ΣΜΕΧΑ: ”Χτυπήματα” ενόψει εκλογών;

Μόνο και μόνο η προσπάθεια που καταβάλλεται από ορισμένους κύκλους για να πληγεί το κύρος και η επιρροή του ΣΜΕΧΑ καταδεικνύει τελικά τη σημασία της ύπαρξής του.

Ενώ απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, άρχισε η ”διαρροή” πληροφοριών ότι πολλά μέλη γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να μην καταβάλλουν πλέον συνδρομές, το οποίο -αν ήταν αλήθεια- θα σηματοδοτούσε πρακτικά τη διάλυση του ΣΜΕΧΑ.

Διότι αν μία χρηματιστηριακή αρνείται να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 500 ευρώ, για το όργανο που εκπροσωπεί τον κλάδο, τότε το πράγμα πάει όντως για… διάλυση.

Ωστόσο, σε επικοινωνία συνεργάτη της στήλης με τον αρμόδιο εκπρόσωπο του ΣΜΕΧΑ, διαπιστώσαμε ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ΔΕΝ υπάρχουν τέτοια κρούσματα από τα μέλη, πλην ενός (1) και μόνο, που ενδεχομένως να επιλέξει αυτή την οδό αποχώρησης από τον σύνδεσμο.

Κατά τα λοιπά, υπάρχουν μέλη που ενίοτε καθυστερούν στην εκτέλεση των υποχρεώσεών τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι παραπάνω στην ελληνική ολίγον… τσαπατσούλικη πραγματικότητα.

Υ.Γ.: Θυμίζουμε ότι από τις αρχές του καλοκαιριού συνεχίζονται οι άτυπες συνομιλίες μεταξύ χρηματιστών και τραπεζιτών, μήπως και οι τελευταίοι επιστρέψουν στον ΣΜΕΧΑ.

Πλην όμως, αυτά που ζητούν οι τραπεζίτες (πρακτικά ζητούν την.. πλειοψηφία στη διοίκηση) δεν φαίνεται να αφήνουν περιθώρια ”συνεννόησης”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v