Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 5 2016

Σφηνάκια για Alpha Grissin και Προοδευτική

Σφηνάκια για Alpha Grissin και Προοδευτική

ΑLPHA GRISSIN: Πωλητήριο στα ακίνητα που διαθέτει σε Βουλγαρία και Ρουμανία, αλλά και σε θυγατρικές εταιρείες ακινήτων στην Πολωνία έχει βγάλει η Alpha Grissin.

«Οι αγορές αυτές έχουν ανακάμψει σημαντικά και παρουσιάζονται αρκετές περιπτώσεις υποψήφιων αγοραστών» αναφέρεται χαρακτηριστικά από τη διοίκησή της, ενώ υπάρχουν οι προσδοκίες ότι οι ρευστοποιήσεις αυτές θα μπορούσαν να συνδυαστούν και με λογιστικά κέρδη που θα «σήκωναν» τα αρνητικά –σήμερα- ίδια κεφάλαια.

Επίσης, «ανοιχτή» είναι η διοίκηση της εταιρείας για προσέλκυση στρατηγικού επενδυτή που θα συμμετάσχει σε ΑΜΚ και θα θελήσει να δραστηριοποιηθεί σε τομείς ανάπτυξης ακινήτων, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και υποστήριξης ηλεκτρονικών εφαρμογών.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Περιμένει εδώ και χρόνια κεφαλαιακή ένεση είτε από νέο επενδυτή, είτε μέσω της δικαστικής οδού σε Ελλάδα και Ρουμανία.

Επί του παρόντος ωστόσο, λεφτά... δεν υπάρχουν και έτσι, για το ορατό μέλλον, ο στόχος της εταιρείας για επαναδραστηριοποίηση στο χώρο δημοσίων έργων (όπου «οι εκπτώσεις των δημοπρασιών έχουν μειωθεί δραματικά και άρα υπάρχουν περιθώρια κέρδους και όχι ζημιών όπως στο παρελθόν») φαντάζει ανέφικτος.

Κάποιοι βέβαια παράγοντες της αγοράς, χαριτολογώντας, αναρωτιούνται αν, γενικότερα, υπάρχουν δημόσια έργα στην Ελλάδα, οπότε...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v