Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 16 2016

Σφηνάκια για Aegean, Autohellas και INTΕΡΚΟ

Σφηνάκια για Aegean, Autohellas και INTΕΡΚΟ

AEGEAN-AUTOHELLAS: Εξι ανοδικές συνεδριάσεις, με πτωτικό «διάλειμμα» την Παρασκευή, συμπληρώθηκαν για τη μετοχή της Αεροπορίας Αιγαίου με αποτέλεσμα την επαναφορά της πάνω από τα 7 ευρώ, που είναι υψηλά επίπεδα διμήνου.

Η αποτίμηση της επανήλθε στα 510 εκατ. ευρώ και εάν κερδηθεί το φιλόδοξο στοίχημα που έχει βάλει για φέτος η διοίκηση της εταιρείας στόχος θα (ξανά)γίνει η προσέγγιση των υψηλών στα 9,06 ευρώ (στη συνεδρίαση της 12ης Μαίου) και χρηματιστηριακής αξίας στα 600 εκατ. ευρώ.

Απόλυτα συγκεντρωμένη η συνδεδεμένη με τον όμιλο Autohellas, κινείται επίσης ανοδικά, κλείνοντας την Παρασκευή στα 11,7 ευρώ. 

Τα 11,79 ευρώ που κατέγραψε την Τετάρτη συνιστούν νέο υψηλό 9+ ετών για τη μετοχή της εταιρείας συμφερόντων Βασιλάκη.

 

ΙΝΤΕΡΚΟ: Δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στο χρηματιστηριακό ταμπλό η νεοεισαχθείσα Inetrcontinental ΑΕΕΑΠ. Με ελάχιστες συναλλαγές η εταιρία κινείται κοντά στην τιμή εισαγωγής που ήταν στα 5,52 ευρώ.

Η είσοδος της εταιρείας στο ΧΑ είχε διαφημισθεί ως η πρώτη μετά από δύο χρόνια παραπέμποντας στην εισαγωγή της ΕΛΤΕΧ-ΑΝΕΜΟΣ στις 22 Ιουλίου 2014. Εισαγωγή της ΑΝΕΜΟΣ, που ως γνωστόν δεν είχε συνοδευτεί και από την καλύτερη συνέχεια, θυμίζοντας πως τις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης είχαν ρευστοποιήσει θέσεις τους οι βασικοί μέτοχοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v