Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 20 2016

Τα κανάλια, οι φήμες για MEGA και το ΣτΕ

Τα κανάλια, οι φήμες για MEGA και το ΣτΕ
Οι φήμες μπορεί να οργιάζουν στην αγορά για το ενδεχόμενο απόκτησης του MEGA από τον Μαρινάκη, πλην όμως απολύτως έγκυρες τραπεζικές πηγές ενημέρωσαν μόλις χθες τη στήλη ότι έως στιγμής ουδεμία πρόταση έχει τεθεί υπόψη των τραπεζών.

Κι ενόσω δεν υπάρχει κάποια πρόταση στο τραπέζι, δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση.

Ο γνωστός εφοπλιστής πάντως φαίνεται να έχει ήδη «κλείσει» κάποια στούντιο, καθώς εάν ο διαγωνισμός περάσει από τον σκόπελο του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα πρέπει ως υπερθεματιστής να είναι σε θέση να εκπέμψει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Που σημαίνει ότι πρέπει να έχει και εγκαταστάσεις και βεβαίως... πρόγραμμα!

Πυρετώδεις επαφές του στυλ «όλοι μιλούν με όλους» διεξάγονται, βεβαίως, συνολικά μεταξύ αδειούχων και μη καναλαρχών, η στήλη όμως έχει την αίσθηση ότι συμφωνίες με την κανονική σημασία της λέξης δεν πρόκειται να «σφραγιστούν» πριν υπάρξει η πολυαναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ.

Πάντως σε ό,τι αφορά στο MEGA, πηγές της στήλης από την τηλεοπτική αγορά επισημαίνουν ότι παρά τη μεγάλη αξία της «ταινιοθήκης» του (την οποία υπολογίζουν σε πολλές δεκάδες εκατ. ευρώ) και το γεγονός ότι εξακολουθεί να λειτουργεί και να αποσπά σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης (πολύ σημαντικό για όσους έχουν άδεια αλλά όχι και... κανάλι), υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες στο να αποτελέσει στόχο απόκτησης μέσα στα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

ΥΓ: Περιττό βεβαίως να ειπωθεί ότι τα βοσκοτόπια των φίλων Καλογρίτσα εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του κουτσομπολιού της αγοράς, καθώς πολλοί εκτιμούν ότι ήταν μέγα σφάλμα η αυτόνομη κάθοδός του στον διαγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v