Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 11 2016

Αλλαγή κορυφής στην ηγεσία της Elpedison

Αλλαγή κορυφής στην ηγεσία της Elpedison

Μεταβολές στην κορυφή της ηγεσίας της Elpedison, με πρωτοβουλία των ΕΛ.ΠΕ, υπήρξαν χθες, χωρίς όμως να ανακοινωθούν επίσημα, μαθαίνει η στήλη.

Συγκεκριμένα, νέος πρόεδρος της Elpedison τοποθετήθηκε με πρόταση των ΕΛΠΕ ο χημικός μηχανικός Νίκος Ζαχαριάδης, στέλεχος του ομίλου από τη Θεσσαλονίκη, παρότι αρχικά είχε προταθεί ο Σπύρος Ανδρεάς

Διευθύνων σύμβουλος παραμένει ο Γάλλος Michel Piguet, ο οποίος εκπροσωπεί τον άλλο μεγάλο μέτοχο, την ιταλική Edison, την οποία ως γνωστόν ελέγχει μετοχικά η γαλλική EDF, ενώ τον τρίτο εταίρο, την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, εκπροσωπεί με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Δ.Σ. ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης.

Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας έχει αναπτύξει κοινωνική και συνδικαλιστική δράση, καθώς έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμαριάς, όπως και πρόεδρος του Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, σύμφωνα με το βιογραφικό του στο φυλλάδιο του εκλογικού συνδυασμού «Συνεργασία για την Καλαμαριά».

Ο Σπύρος Ανδρεάς είναι μηχανικός μηχανολόγος, πρώην εργαζόμενος των ΕΛ.ΠΕ., από όπου αποχώρησε το 2013 με το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

Τον Ιούνιο 2015 ορίστηκε για πρώτη φορά μέλος του Δ.Σ. της Elpedison.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v