Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 12 2017

Δέκα συν 4 «παίζουν» για Εθνική Ασφαλιστική και Hellenic Steel

Δέκα συν 4 «παίζουν» για Εθνική Ασφαλιστική και Hellenic Steel

ΕΤΕ- Εθνική Ασφαλιστική: Στα 750 εκατ. ευρώ έχει αποτιμημένη η Εθνική την Εθνική Ασφαλιστική και ως εκ τούτου η αγορά αναμένει με ενδιαφέρον το εγχείρημα πώλησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως πληροφορείται η στήλη, ο αριθμός των μη δεσμευτικών προσφορών για το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής ξεπερνά τις 10, αλλά απουσιάζουν μεγάλες εταιρείες του κλάδου.

Την επόμενη εβδομάδα, εφόσον όλα πάνε καλά, θα ανοίξει το data room για την παροχή οικονομικών στοιχείων. Πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία θα έχουν όσοι συμπεριληφθούν στη short list που συντάσσουν Goldman Sachs και Morgan Stanley.

Στόχος είναι οι δεσμευτικές προσφορές να κατατεθούν ως τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο στις αρχές Απριλίου.

 

Hellenic Steel: Η 24η Φεβρουαρίου αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για τα πάγια της χαλυβουργίας, που βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Η λογιστική αξία των παγίων (σ.σ. κυρίως μηχανολογικός εξοπλισμός) ανέρχεται σε 17 εκατ. ευρώ και αρχικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από τέσσερις ομίλους και funds.

Πρόσφατα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ανέθεσε την εκκαθάρισή της στους κ. κ. Νικ. Μαράντο (ειδικό εκκαθαριστή των ΑΤΕ και ΑΤΕ Leasing) και Δημ. Αντωνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v