Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 22 2008

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: Χάλασε το deal, άρχισαν τα... όργανα!

Ατλάντικ: Προς εσωτερικό ξεκαθάρισμα μετά την απόσυρση οίκων;

Άδοξο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις για πώληση της εισηγμένης εταιρίας Ατλάντικ. Σύμφωνα με χρηματιστές αλλά και τραπεζίτες, το ενδιαφέρον του Eikon Fund για την εταιρία έχει οριστικά αποσυρθεί.

Εν τούτοις, περί τις 190.000 μετοχές Ατλάντικ άλλαξαν χέρια χθες, ωθώντας την τιμή της μετοχής στο limit up.

Και... διεγείροντας έτσι το ενδιαφέρον της αγοράς για νέα επεισόδια στο ”σίριαλ” της κόντρας μεταξύ των οικογενειών Αποστόλου και Λαουτάρη, των βασικών δηλαδή μετόχων.

Ποιος αγόρασε τις μετοχές;

Προφανώς, μία από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της εν όψει της κρίσιμης έκτακτης γενικής συνέλευσης για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα είναι μικρότερο σε αριθμό μελών, ώστε να καταστεί ευέλικτο.

Ο διοικητικός… ανασχηματισμός ”μυρίζει” αναζωπύρωση της κόντρας μεταξύ των δύο πλευρών, μια και οι σημερινές ”διπλοθεσίες” αναμένεται να καταργηθούν.

Ενδιαφέρον αποκτά και το ποιος... πούλησε. Πουλήθηκαν ίδιες μετοχές; Και αν ναι, γεννάται ζήτημα εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης;

Ή μήπως πούλησε τρίτος μέτοχος, ο οποίος αφού προσπάθησε χωρίς επιτυχία να δώσει τη θέση του ”πακέτο”, αποφάσισε να τη ρευστοποιήσει σταδιακά;

Όπως και να είναι, η συλλογή ”κουκιών” μέχρι τις κάλπες δείχνει να έχει ξεκινήσει…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v