Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 3 2017

Το πωλητήριο Νίκα στη Βουλγαρία και το «φέσι» των ΟΤΑ στην ΕΥΑΘ

Το πωλητήριο Νίκα στη Βουλγαρία και το «φέσι» των ΟΤΑ στην ΕΥΑΘ

ΕΥΑΘ: Κατά 8,8 εκατ. ευρώ μείωσε η εισηγμένη τις ληξιπρόθεσμες άνω του 12μήνου απαιτήσεις της από ιδιώτες στη διάρκεια του 2016 (7,8 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2016μ από 16,6 εκατ. στο τέλος του 2015).

Το παραπάνω όφελος αντισταθμίστηκε, δυστυχώς, από την εκτίναξη των οφειλών άνω του 12μήνου από φορείς Δημοσίου και ΟΤΑ κατά 7,5 εκατ. ευρώ.

Τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας ανέρχονταν στο τέλος του 2016 σε 56,7 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 25 εκατ. ήταν τοποθετημένα σε λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης της ΤτΕ.

ΥΓ: Εντός της περσινής χρονιάς διακόπηκε η δωρεάν παροχή νερού στους συνταξιούχους της ΕΥΑΘ.

 

NIKAΣ: Το ποσό των 2,14 εκατ. ευρώ θα εισπράξει η αλλαντοβιομηχανία από την πώληση εργοστασίου (σ.σ. εξοπλισμός και ακίνητο) που διατηρούσε στη Bουλγαρία (Bella Bulgaria).  

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις 6 Απριλίου και στις 24 του ίδιου μήνα η Νίκας εισέπραξε μέρος του τιμήματος, που κατευθύνθηκε για εξόφληση δανείου 1,24 εκατ. ευρώ καθώς και των δεδουλευμένων τόκων του.

Η Bella είχε νοικιάσει το εργοστάσιο της Νίκας στη Βουλγαρία από τον Ιούνιο του 2015 και η πώληση προβλεπόταν στη σύμβαση αναδιάρθρωσης των δανείων της Νίκας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v