Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 17 2017

Η Cyta, η Wind και στο βάθος... Vodafone!

Η Cyta, η Wind και στο βάθος... Vodafone!

Εδώ και δύο χρόνια διακινούνται τα σενάρια περί εξαγοράς της Cyta Ελλάδος από τη Wind, με την τελευταία έκδοση να θεωρεί δεδομένη τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

Η διοίκηση της Wind αποφεύγει κάθε σχόλιο για το θέμα, ενώ στελέχη της αγοράς τηλεπικοινωνιών θεωρούν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για τη θυγατρική της Cyta στην Ελλάδα.

Τα ίδια στελέχη υπενθυμίζουν τη συνεργασία του κυπριακού κρατικού οργανισμού με τη Vodafone στην κινητή τηλεφωνία. Cytamobile Vodafone λέγεται η υπηρεσία στην Κύπρο και στην ουσία είναι η εμπορική στρατηγική της Vodafone προσαρμοσμένη στις τοπικές ανάγκες.

Αλλά και στην Ελλάδα με τη Vodafone συνεργάζεται η Cyta Hellas ως εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής (MVNO). Οι πλέον προχωρημένοι τονίζουν και το πιθανόν ενδιαφέρον του βρετανικού ομίλου για την εξαγορά μειοψηφικού ποσοστού της Cyta, στο πλαίσιο της «μερικής αποκρατικοποίησης».

Συνεπώς, λένε, το παιχνίδι είναι ακόμα ανοικτό, αν υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον από πλευράς Wind! Οσο για το σενάριο της συγχώνευσης το θεωρούν πιθανό, γιατί σε περίπτωση εξαγοράς, οι συσσωρευμένες ζημίες της Cyta Hellas δυσκολεύουν την επικοινωνιακή διαχείριση του όποιου τιμήματος!

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v