Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 13 2017

Μετά την Αvis και άλλο Rent a Car προς πώληση

Μετά την Αvis και άλλο Rent a Car προς πώληση

ETE-BANCA ROMANEASCA: Για το πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς μετατίθεται η ολοκλήρωση της συναλλαγής πώλησης της Banca Romaneasca από την Εθνική στον ουγγρικό όμιλο OTP.

Η κεντρική τράπεζα της χώρας δεν έχει δώσει ακόμη την έγκρισή της για τη μεταβίβαση, καθώς η OTP Ρουμανίας, που αποτελεί τον αγοραστή της Banca Romaneasca, δεν έχει συμμορφωθεί σε υποδείξεις που έχει κάνει ο επόπτης για σειρά θεμάτων.

Στην Αιόλου δεν ανησυχούν ως προς την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θεωρώντας ότι οι Ούγγροι θα προσαρμοστούν στις υποδείξεις της ρουμανικής κεντρικής τράπεζας. Αν η συναλλαγή ολοκληρωθεί ως τον Μάρτιο, θα προσμετρηθεί κανονικά στο stress test.

Με τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει, πάντως, σε διάφορα μέτωπα απομόχλευσης (Εθνική Ασφαλιστική, Banca Romaneasca), ο άτυπος στόχος της εξάλειψης του ELA ως το τέλος του έτους μετατίθεται για αργότερα...

 

Quiz: Στην πώληση εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων προσανατολίζεται γνωστός επιχειρηματίας, υπό την πίεση των πιστωτριών τραπεζών.

Η εποχή είναι καλή, καθώς η τουριστική κίνηση αυξάνεται, ενώ η επικείμενη ολοκλήρωση της πώλησης της Avis βάζει νέους παίκτες στον κλάδο και ενδεικτικές τιμές πάνω στο τραπέζι για το πόσο πωλούνται ομοειδείς εγχώριες εταιρείες.

Σύντομα νεότερα…

 

LAKITIRA: Έσοδα περίπου 35 με 40 εκατ. ευρώ προσδοκούν οι πιστώτριες τράπεζες του ομίλου Ανδριόπουλου ότι θα φέρει η πώληση των τριών ξενοδοχειακών μονάδων της Lakitira SA στην Κω.

Η Lakitira SA έχει τεθεί υπό εκκαθάριση, με ειδικό εκκαθαριστή την Deloitte.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v