Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 24 2017

Αφήνουν τη δουλειά και το ρίχνουν στα... σεμινάρια!

Αφήνουν τη δουλειά και το ρίχνουν στα... σεμινάρια!

Δεν τους έφταναν οι δυσκολίες της πολυετούς οικονομικής κρίσης, πλήθος εταιρειών από διάφορους κλάδους και δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες αναγκάζονται να το… ρίξουν στα σεμινάρια, προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες επιταγές του ευρωπαϊκού θεσμικού πλαισίου.

Μετά λοιπόν τη συνεχιζόμενη «βιομηχανία» σεμιναρίων επαναπιστοποίησης σε τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και χρηματιστηριακές (μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες άτομα!), ξεκίνησαν ήδη τα σεμινάρια για τη Mifid II και σύντομα θα ξεκινήσουν και αυτά για την GDPR (General Data Protection Regulation).

Πρόκειται για τον νέο κανονισμό προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών από τις επιχειρήσεις, όπου τα προβλεπόμενα πρόστιμα μπορεί να φτάσουν ακόμη και το 4% των ετήσιων πωλήσεών τους.

Είναι εύλογο λοιπόν ότι εταιρείες πολλών κλάδων (στο επίκεντρο, μεταξύ πολλών άλλων, οι ιδιωτικές κλινικές και οι ασφαλιστικές εταιρείες) θα θελήσουν να ενημερωθούν και να προστατευθούν από ενδεχόμενα βαριά επικείμενα πρόστιμα, καθώς το «ταμείον είναι μείον» και λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v