Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 25 2018

Η Intralot, τα «Χριστουγεννιάτικα Δέντρα» και οι τυχεροί της Ν. Καρολίνας

Η Intralot, τα «Χριστουγεννιάτικα Δέντρα» και οι τυχεροί της Ν. Καρολίνας

Σοβαρότατα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αρχές της Λοταρίας στη Νότια Καρολίνα καθώς εξαιτίας ενός τεχνικού λάθους στο τεχνολογικό σύστημα της Intralot, βρέθηκαν με λαχνούς που κερδίζουν πολλοί περισσότεροι παίκτες του Χριστουγεννιάτικου Λαχείου («Holiday Cash Add-A-Play») από το αναμενόμενο!

Για δύο ώρες την ημέρα των Χριστουγέννων, το τεχνολογικό σύστημα τύπωσε εννέα «Χριστουγεννιάτικα Δέντρα», όταν έπρεπε να τυπώσει πέντε.

Ένα μήνα μετά την εμφάνιση του προβλήματος, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το θέμα, με αρκετούς παίκτες να περιμένουν τα χρήματά τους από τους τυχερούς λαχνούς. Στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό πως τα 16,7 εκατ. δολάρια που είχε αποφασίσει «να βάλει στην άκρη» η κρατική Λοταρία της Νότιας Καρολίνας για να πληρώσει τους τυχερούς δεν φτάνουν! Τώρα εκτιμάται πως πρέπει να καταβάλει 33,8 εκατ. δολάρια.

Εκπρόσωπος της Λοταρίας ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται έρευνα από την εταιρεία Gaming Laboratories International (GLI), ώστε να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος. Η Ιntralot φέρεται να έχει συμφωνήσει για την έρευνα, αλλά ζητά πρόσθετα στοιχεία από τη διοίκηση της Λοταρίας, πριν δώσει την οριστική συγκατάθεσή της...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v