Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 16 2018

Επιασαν δουλειά οι «γαλάζιοι» σεναριογράφοι

Επιασαν δουλειά οι «γαλάζιοι» σεναριογράφοι

Μπορεί να μην έχουν καν μυρίσει εκλογές, στο εσωτερικό της ΝΔ, ωστόσο, οι σεναριογράφοι χτυπούν υπερωρίες τις τελευταίες ημέρες. Κάποιοι θέλουν τους Βενιζέλο-Λοβέρδο στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τον Αντώνη Σαμαρά να προωθείται για την Προεδρία της Δημοκρατίας, σε 23 μήνες που θα λήξει η θητεία του Προκόπη Παυλόπουλου.

Άλλοι προτιμούν τον Αντώνη Σαμαρά να ξαναπαίρνει το τιμόνι της ΝΔ, εάν το κόμμα χάσει στις εκλογές του 2019 (Μάιο ή Σεπτέμβριο, θα δούμε...), οπότε, σ' αυτή την περίπτωση, βλέπουν να μετακομίζει στην Ηρώδου του Αττικού ο Ευάγγελος Βενιζέλος -ενδεχόμενο που σχεδόν στήριξε δημοσίως προ τεσσάρων ημερών ο Άδωνις Γεωργιάδης. (σ.σ. και στα δύο σενάρια, θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του Ανδρέα Λοβέρδου στο Επικρατείας της ΝΔ και δεν διέλαθε της προσοχής ότι ο ίδιος ταυτίστηκε με την Πειραιώς στη στήριξη των βομβαρδισμών στη Συρία, σε αντίθεση με το Κίνημα Αλλαγής στο οποίο, ακόμα, ανήκει).

Μύλος; Ναι, εάν συνυπολογισθεί η κλιμάκωση του «αντάρτικου» που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ο Ευάγγελος Αντώναρος (αν και διαγραφείς πλέον από τη ΝΔ...), προαναγγέλλοντας εξελίξεις από τους «καραμανλικούς» -αν και δεν τους επικαλείται ευθέως.

Με αφορμή δε τη φημολογία για μεθόδευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να «αποστρατευθεί» ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο κ. Αντώναρος ζήτησε μεν από τον αρχηγό της ΝΔ «να κάνει προσωπική δήλωση για τον αγωνιστή της παράταξης Βαγγέλη Μεϊμαράκη», τονίζοντας απειλητικά: «Διαφορετικά επιλέγει, με δική του ευθύνη, την ολοκληρωτική σύγκρουση. Σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα αρχίσει να βλέπει τα αποτελέσματα».

Και πού να αχνοφανούν κάλπες...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v