Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 10 2018

Σφηνάκια για Εθνική Ασφαλιστική, Αττική Οδό και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Σφηνάκια για Εθνική Ασφαλιστική, Αττική Οδό και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

ΕΤΕ - Εθνική Ασφαλιστική: Η 31η Μαΐου έχει τεθεί ως αρχική ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το τουλάχιστον 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, χωρίς να είναι απίθανο να δοθεί ολιγοήμερη παράταση, εφόσον ζητηθεί από μία εκ των Fosun και Gongbao.

Η παραίτηση Φραγκιαδάκη δεν έχει τροποποιήσει, σύμφωνα με πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν, τον σχεδιασμό της τράπεζας για την ασφαλιστική.

Η Εθνική πρέπει να πωλήσει και το τίμημα που έδωσε η Exin, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τα λεφτά, δεν θα λειτουργήσει ως πήχης, λένε με νόημα οι ίδιες πηγές.

Μένει να αποδειχθεί και στην πράξη…

ΥΓ. Τυπικά, η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του CEO δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

 

ΕΛΤΑ: Ιδιαίτερα ανήσυχος φέρεται ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης με την υπόθεση της παρακράτησης των ποσών των λογαριασμών της ΔΕΗ από τα ΕΛΤΑ.

Συνεργάτες του θέλουν να είναι ενοχλημένος με τις εικόνες των καταναλωτών να συνωστίζονται στις ουρές των γκισέ των καταστημάτων των δύο δημόσιων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται τις προσεχείς ώρες να αναλάβει πρωτοβουλίες...

Ποιες θα είναι αυτές; Όπως αναφέρουν πηγές, πρώτον, να ζητήσει ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΔEH Μανόλη Παναγιωτάκη και δεύτερον, δεν αποκλείεται να κάνει και κάποια δήλωση.

Για να δούμε..

 

Πειραιώς- Αττική Οδός: Νέα παράταση δύο εβδομάδων έλαβε η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για το 9,88% της Αττικής Οδού, το οποίο πουλάει η Πειραιώς με σύμβουλο την PwC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v