Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 8 2018

Γιατί είναι πλήρως καλυμμένη η ΑΜΚ της Σφακιανάκης

Γιατί είναι πλήρως καλυμμένη η ΑΜΚ της Σφακιανάκης

Πλήρως καλυμμένη είναι εκ των πραγμάτων η αύξηση κεφαλαίου κατά 5,06 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η εισηγμένη εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων, Σφακιανάκης.

Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό δελτίο οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας, Σφακιανάκης Συμμετοχών ΑΕ και ο κ. Στ. Τάκη δήλωσαν ότι θα καλύψουν πλήρως τα δικαιώματα που τους αναλογούν και θα προεγγραφούν για τυχόν αδιάθετες μετοχές.

Η μεν Σφακιανάκης Συμμετοχών ΑΕ, θα καταβάλει για τις παραπάνω ενέργειες το ποσό των 3,1 εκατ. ευρώ (σ.σ. το 1,5 εκατ. έχει προκαταβληθεί, ως έναντι της αύξησης), ενώ ο κ. Στ. Τάκη θα διαθέσει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ (σ.σ. έχει στο σύνολό του προκαταβληθεί).

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό οι πωλήσεις του ομίλου που αφορούν, στην εμπορία αυτοκινήτων, παρουσίασαν αύξηση από 01.01.2018 έως την ημερομηνία έκδοσης του δελτίου και αναμένεται να συνεχίσουν με αντίστοιχους ρυθμούς αύξησης έως το τέλος του 2018.

Ο κλάδος των μισθώσεων επωφελούμενος από την αναμενόμενη ενδυνάμωση του τουρισμού και την αύξηση των τουριστικών αφίξεων αναμένεται να συνεχίσει, επίσης, την θετική πορεία που παρουσιάζει από τις αρχές του έτους.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v