Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 29 2019

Σφηνάκια για ΕΥΔΑΠ, Alpha Bank και Νηρέα-Σελόντα

Σφηνάκια για ΕΥΔΑΠ, Alpha Bank και Νηρέα-Σελόντα

ΕΥΔΑΠ: Σημαντική ήταν η συμβολή της EΥΔΑΠ στην προσπάθεια ανακούφισης των πυρόπληκτων στο Μάτι.

Η εταιρεία -σε αντίθεση με άλλες ΔΕΚΟ- παρείχε δωρεάν νερό προς όλους τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα (Μάτι και Άνω Βουτζά) και της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας (Κόκκινο Λιμανάκι) για όλο το διάστημα μεταξύ 23.07.2018 έως 23.01.2019.

Προκειμένου να βοηθήσει δε ακόμα περισσότερο τους κατοίκους, παρείχε υλικά και υπηρεσίες για την αποκατάσταση της υδροδότησης των περιοχών, παρότι τα δίκτυα ύδρευσης των συγκεκριμένων δήμων δεν υπάγονται στην αρμοδιότητά της.

Αντίστοιχη στρατηγική είχε η Εταιρεία και για την περιοχή της Μάνδρας, δείχνοντας ότι όταν υπάρχει θέληση κοινωνικής ευαισθησίας, πολλά γίνονται κι ας μην «προβλέπονται».

 

ΚΛΙΝΙΚΕΣ-ΛΙΒΥΗ: Νέο κατάλογο απαιτήσεων ζήτησε το υπουργείο Υγείας από τις κλινικές που είχαν νοσηλεύσει Λίβυους πολίτες, την περίοδο της Αραβικής Άνοιξης. Για να έχει, βέβαια, αντίκρισμα η όποια διπλωματική προσπάθεια, θα πρέπει να σταθεροποιηθεί μια κυβέρνηση στη χειμαζόμενη βορειοαφρικανική χώρα.

 

ΝΗΡΕΥΣ-ΣΕΛΟΝΤΑ: Στις 2 Φεβρουαρίου αναμένεται να εγκριθεί από την DG Comp η εξαγορά των δύο ομίλων από την κοινοπραξία Amerra-Mubadala.

 

ALPHA BANK: Η τράπεζα προγραμματίζει να βγάλει προς πώληση, κατά τη διάρκεια του β' εξαμήνου, χαρτοφυλάκιο με μη εξυπηρετούμενα δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τα οποία διαθέτουν εξασφαλίσεις επί ακινήτων.

Η ονομαστική αξία του χαρτοφυλακίου ακούγεται ότι θα ανέρχεται σε 2 δισ. ευρώ. Στην αγορά το ονομάζουν ήδη Jupiter II.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v